header

Tonnikalalaatikko

Ainekset:
3 dl pitkäjyväistä, tummaa riisiä
6 dl vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio
2 dl pippurilla maustettua ruokakermaa
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 tlk tonnikalaa vedessä
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl silputtua persiljaa
1 dl kivettömiä mustia oliiveja
1/3 tl paprikajauhetta
1 dl juustoraastetta (emmental)

Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, liuota mukaan liemikuutio. Valuta tonnikala ja tomaatit. Sekoita kulhossa kaikki aineet juustoraastetta lukuun ottamatta.

Voitele vuoka rypsiöljyllä ja kaada seos vuokaan. Ripota pinnalle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It