header

Guacamolea, broileria ja salaattia

Blogi meksikolainenGuacamole ainekset:
½ sipulia
1 tomaatti
2 avokadoa
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria myllystä
2 rkl Virgino Chiliöljyä (tai 2 rkl Virgino rypsiöljyä ja 1 tl tuoretta chiliä pieneksi silputtuna)
½ sitruunan tai limen mehu

Murskaa avokadot haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää avokadon joukkoon hienonnettu sipuli, tomaatti, mustapippuri, suola, öljy ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Broilerinsuikaleet:
400 g broilerinsuikaleita, maustamattomia
2 rkl Virgino Chiliöljyä tai Valkosipuliöljyä (tai Virgino rypsiöljyä)
½ tl suolaa
2 tl hunajaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Paista broilerinsuikaleet kypsiksi pannulla öljyssä, noin 5 minuuttia. (Jos käytät maustamatonta öljyä, mausta maun mukaan hienonnetulla valkosipulilla ja/tai tuoreella chilillä). Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja kypsyys.

Salaatti:
1 ruukku vihreää salaattia
2 tomaattia
1 pieni sipuli
2 rkl persiljaa silputtuna
2 rkl Virgino makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli)
½ sitruunan tai limen mehu

Silppua salaatti, leikkaa tomaatit lohkoiksi ja sipuli renkaiksi. Sekoita salaatti ja valuta päälle maun mukaan maustettua tai maustamatonta rypsiöljyä sekä sitruunamehua.

Kuumenna tortillalettuja (8 kpl) hetki kuumassa uunissa uunipellille levitettynä. Täytä letut guacamolella, broilerilla ja salaatilla, kääri rullalle ja tarjoa heti.

Pin It