Kesäinen pyttipannu

pyttipannu kesäinen(4 annosta) 

Ainekset: 
6 - 8 kpl uusia perunoita keitettyinä 
2 uuden sadon porkkanaa 
½ nippua retiisiä 
½ l herneitä 
1 tl suolaa 
mustapippuria myllystä 
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljä paistamiseen 
kevätsipulia 
tuoreita yrttejä viimeistelyyn, esim. lehtipersiljaa tai timjamia 

Halutessaan nakkeja tai kypsää broileria

Keitä perunat ja pilko ne sopivan kokoisisi paloiksi.

Pilko porkkanat ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Kuori herneet.

Paista porkkanat ja perunat niin että ne ovat saaneet väriä. Lisää joukkoon herneet ja retiisit. Paista pari minuuttia.

Lisää joukkoon mausteet, tuoretta yrttiä sekä kevätsipulia pilkottuna.

Pin It