Ainekset:
300 g hapankaalia
1 kuutioitu hapan omena
1 dl leikattua ruohosipulia
3 dl kuutioitua hunajamelonia
1 kuutioitu punainen paprika
1 kuutioitu porkkana
2 rkl sinapinsiemeniä
Jää- ja amerikansalaattia
2 viipaloitua kypsennettyä broilerin rintaleikettä
Kastike:
1 dl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa
2 rkl leikattua rakuunaa
2 rkl hienonnettua korianteria
1 dl siideri- tai omenaviinietikkaa
Pese tuoresalaatti, kuivaa ja revi isohkoiksi paloiksi. Aseta kaikki salaattikasvikset erikseen vadille.
Sekoita salaattikastike. Kaada kastike salaatin päälle.
Lopuksi nosta kypsät broileri-viipaleet salaatin päälle ja koristele tuoreyrteillä.
Resepti: Keittiömestari Kim Palhus