header

Uusi rypsisato talteen

rypsipelto1Syksyn rypsisato on kypsynyt parhaimmilleen ja sopimusviljelijämme ahkeroivat pelloilla taatakseen Virgino-rypsiöljyn saannin myös lähitulevaisuudessa.

Kulunut kesä on ollut säiden puolesta poikkeuksellisen vaihteleva, mikä näkyy epätasaisessa satotasossa. Laajan viljelijäverkoston ansiosta hyvää raaka-ainetta on kuitenkin riittävästi tarjolla.

Kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy valmistetaan Suomessa viljellystä, geenimuuntelemattomasta rypsistä. Me Virginolla tunnemme kaikki sopimusviljelijät ja teemme tiivistä yhteistyötä toimintamme kehittämiseksi. Valvomme kasvukauden aikana sopimusviljelytiloja ja tarkastamme viljellyn rypsin laadun ennen varastointia. Näin takaamme, että Virginon ylivoimaiset ominaisuudet niin ravintosisällön kuin kuumuudenkestävyyden puolesta, säilyvät korkealla tasolla myös tulevaisuudessa.

Lue lisää Virgino-rypsiöljyn valmistuksesta kylmäpuristamalla.

Pin It

Pehmeä rasva tekee hyvää

kategoriassa Ajankohtaista

Rasva on meille välttämätöntä – kunhan se on oikeanlaista ja määrä on sopiva. Rasvaa tarvitaan…

Ensikosketus lumeen

kategoriassa Blogi

Sain olla koko perheen voimin Muoniossa ensilumen leirillä. Ja todellakin se oli sanansa mukaisesti ensilumen…

Mausteinen kasvisbulgur

kategoriassa Blogi

Bulgur, samoin kuin couscous, ovat suosikkejani, sillä niistä valmistuu ateria todella helposti ja nopeasti. Sydäntalvella…