header

Uusi rypsisato talteen

rypsipelto1Syksyn rypsisato on kypsynyt parhaimmilleen ja sopimusviljelijämme ahkeroivat pelloilla taatakseen Virgino-rypsiöljyn saannin myös lähitulevaisuudessa.

Kulunut kesä on ollut säiden puolesta poikkeuksellisen vaihteleva, mikä näkyy epätasaisessa satotasossa. Laajan viljelijäverkoston ansiosta hyvää raaka-ainetta on kuitenkin riittävästi tarjolla.

Kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy valmistetaan Suomessa viljellystä, geenimuuntelemattomasta rypsistä. Me Virginolla tunnemme kaikki sopimusviljelijät ja teemme tiivistä yhteistyötä toimintamme kehittämiseksi. Valvomme kasvukauden aikana sopimusviljelytiloja ja tarkastamme viljellyn rypsin laadun ennen varastointia. Näin takaamme, että Virginon ylivoimaiset ominaisuudet niin ravintosisällön kuin kuumuudenkestävyyden puolesta, säilyvät korkealla tasolla myös tulevaisuudessa.

Lue lisää Virgino-rypsiöljyn valmistuksesta kylmäpuristamalla.

Pin It

Kotitalousopettaja, ruokatoimittaja ja kahvilanpitäjä Marita Suontausta: Kahvila Suvannon suosio yllätti

kategoriassa Ajankohtaista

Marita Suontausta kokkaa Suvanto-kahvilassa herkullisia keittoja, puuroja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kotona ruuanlaitossa on…

Sonja Lumpeen puutarhan sato jalostuu herkuiksi

kategoriassa Ajankohtaista

Sonjan puutarha -ohjelmaa esitetään FOX-kanavalla huhtikuussa keskiviikkoisin kello 17.30 sekä useina uusintoina. Mukana ohjelmassa on…

Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveydelle erinomainen

kategoriassa Ajankohtaista

Pohjoismaisessa sydäntautikongressissa 12.–14.6.2008 esitellyn tutkimuksen mukaan Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on ihanteellinen. Kylmäpuristetun rypsiöljyn nauttiminen vähentää veren…