header

Uusi rypsisato talteen

rypsipelto1Syksyn rypsisato on kypsynyt parhaimmilleen ja sopimusviljelijämme ahkeroivat pelloilla taatakseen Virgino-rypsiöljyn saannin myös lähitulevaisuudessa.

Kulunut kesä on ollut säiden puolesta poikkeuksellisen vaihteleva, mikä näkyy epätasaisessa satotasossa. Laajan viljelijäverkoston ansiosta hyvää raaka-ainetta on kuitenkin riittävästi tarjolla.

Kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy valmistetaan Suomessa viljellystä, geenimuuntelemattomasta rypsistä. Me Virginolla tunnemme kaikki sopimusviljelijät ja teemme tiivistä yhteistyötä toimintamme kehittämiseksi. Valvomme kasvukauden aikana sopimusviljelytiloja ja tarkastamme viljellyn rypsin laadun ennen varastointia. Näin takaamme, että Virginon ylivoimaiset ominaisuudet niin ravintosisällön kuin kuumuudenkestävyyden puolesta, säilyvät korkealla tasolla myös tulevaisuudessa.

Lue lisää Virgino-rypsiöljyn valmistuksesta kylmäpuristamalla.

Pin It

Lahnapurilaiset ovat maukasta ja terveellistä pikaruokaa

kategoriassa Blogi

Kaupan pakastealtaasta löytyy kaikkea kivaa ja hyvää helpottamaan kiireistä arkea. Uusin löytöni on lahnasta tehdyt…

Pataleipä - hyvää ja kaunista

kategoriassa Blogi

Päätin kokeilla pataleipää, joka on noussut hyvin suosituksi leivonnan harrastajilla. Kyllä kannatti - tämän helpommalla…

Polentaa ja parmesaania

kategoriassa Blogi

Syksyllä maistuvat täyttävät pastaruuat. Herkullinen vaihtoehto lisukkeeksi on italialainen, maissista valmistettu polenta.