header

Grillilautanen rakentuu bratwursteista, lihapullista ja perunaviipaleista

grillilautanen1Grillatun ruoan tuoksu houkuttelee ja tekee kesäillasta juhlan.

Grillilautasen voi koota monenlaisista aineksista, myös vaikkapa edelliseltä päivältä tähteeksi jääneistä lihapullista ja perunoista. Lisäksi voi grillata mm. maukkaita pikkumakkaroita ja paprikaa.

Sivele kaikki grillattavat hyvällä öljyllä – kannattaa kokeilla Virginon erinomaisia makuöljyjä, Rosmariini-, Chili- tai Valkosipuliöljyä!

Kesäillan grillilautanen
(4 annosta)
400 g lihapullia
6 keitettyä perunaa
400 g bratwursteja
2 punaista paprikaa
½ dl Virginon makuöljyä (Chili, Valkosipuli tai Rosmariini)
lisäksi maun mukaan esim. fetajuustokuutioita, ilmakuivattua kinkkua ja vihreää salaattia

Viipaloi perunat. Pese paprikat ja poista siemenkodat, leikkaa isoiksi suikaleiksi.

Kuumenna griili ja sivele kaikki grillattavat hyvällä öljyllä.

Kuumenna grillissä muutama minuutti ja tarjoa heti.

Pin It

Vellamo-ravintolan omistaja Sanna Virtanen:

kategoriassa Ajankohtaista

Ruoka-ala on minulle unelma-ammatti Yrittäjyys ruoka-alalla teettää paljon työtä mutta myös onnistumisen elämyksiä. Sanna Virtanen…

Pähkinäisiin mascarpone-hunajapäärynöihin ihastuvat kaikki

kategoriassa Blogi

Syksyn sesongin parhaat jälkiruuat valmistuvat kotimaisista hedelmistä ja marjoista. Päärynöistä tulee uunissa makeita ja pehmeitä.…

Pekoniin käärityt parsat hollandaise-kastikkeella

kategoriassa Blogi

Sen jälkeen kun ensimmäisen kerran valmistin parsat uunissa, en ole enää tehnyt niitä keittämällä. Niin…