header

Grillilautanen rakentuu bratwursteista, lihapullista ja perunaviipaleista

grillilautanen1Grillatun ruoan tuoksu houkuttelee ja tekee kesäillasta juhlan.

Grillilautasen voi koota monenlaisista aineksista, myös vaikkapa edelliseltä päivältä tähteeksi jääneistä lihapullista ja perunoista. Lisäksi voi grillata mm. maukkaita pikkumakkaroita ja paprikaa.

Sivele kaikki grillattavat hyvällä öljyllä – kannattaa kokeilla Virginon erinomaisia makuöljyjä, Rosmariini-, Chili- tai Valkosipuliöljyä!

Kesäillan grillilautanen
(4 annosta)
400 g lihapullia
6 keitettyä perunaa
400 g bratwursteja
2 punaista paprikaa
½ dl Virginon makuöljyä (Chili, Valkosipuli tai Rosmariini)
lisäksi maun mukaan esim. fetajuustokuutioita, ilmakuivattua kinkkua ja vihreää salaattia

Viipaloi perunat. Pese paprikat ja poista siemenkodat, leikkaa isoiksi suikaleiksi.

Kuumenna griili ja sivele kaikki grillattavat hyvällä öljyllä.

Kuumenna grillissä muutama minuutti ja tarjoa heti.

Pin It

Marianne Heikkilän joulu on lepoa, lukemista ja ulkoilua perheen kanssa

kategoriassa Ajankohtaista

Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä kannustaa jokaista viettämään stressitöntä, levollista ja oman perheen näköistä joulua. Joulun…

Feta-vesimelonisalaattia aurinkoisen päivän lounaalle

kategoriassa Blogi

Laitan mielelläni ruokaisien salaattien joukkoon hedelmiä tai marjoja, esimerkiksi tuoreita mansikoita tai viinirypäleitä. Tuore vesimeloni…

Rosmariiniöljyssä paistettua kuhaa ja pinaattimuhennosta

kategoriassa Blogi

Lomalla moni kalastaa mielellään – tai hakee tuoretta kalaa torilta, ja kasvimaa alkaa tuottaa satoa.…