Hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiAinekset: 
4 annosta 
4 tuoretta viikunaa 
250 g tuoreita mansikoita 
50 g pehmeitä taateleita 
2 rkl mantelilastuja 
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä 
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna) 
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja) 
ja/tai tuoreen mintun lehtiä 

Huuhtele ja lohko viikunat. Puolita mansikat. Poista taateleista kivet. Kokoa tarjoilulautaselle kaunis hedelmäsalaatti ja valuta päälle öljyä sekä appelsiinimehua.

Paahda mantelilastuja kevyesti kuivalla paistinpannulla, ripota salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja kukilla.

Vinkki! Rosmariinin maku sopii erinomaisesti mansikoiden kanssa. Hedelmäsalaatin kera voi tarjoilla vaniljajäätelöä.

Pin It