Kirsikka-mascarpone kerrosjälkiruoka

mascarpone(4:lle) 
Ainekset: 
20 kpl kaurakeksejä tai kauralastuja 
3 rkl Virgino-rypsiöljyä 
250 g mascarponea 
2 tl vaniljasokeria 
1,5 dl tomusokeria 
2 dl kirsikoita (tuoreita, joista on poistettu kivet / sokeriliemeen säilöttyjä / hapankirsikoita) 

Hienonna keksit ja 2 rkl öljyä tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Älä murskaa keksejä liian hienoksi vaan jätä murumaiseksi.

Sekoita mascarpone, 1 rkl öljyä, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi seokseksi.

Lusikoi korkeisiin laseihin tai jälkiruokamaljoihin pohjalle keksimurua, päälle mascarponeseosta ja lopuksi valutettuja kirsikoita.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It