header

Jälkiruoat

Hollantilainen pannukakku

hollantilainen pannukakkuAinekset:
3 munaa
2,5 dl lämmintä maitoa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
½ tl suolaa
Lisäksi:
1 luomusitruunan raastettu kuori
2 dl lemon curd -tahnaa
5 dl mustikoita
2 rkl tomusokeria

Lue lisää...

Mantelin ja kahvinmakuinen riisipuuro

riisipuuro mausteinenAinekset:
2 dl puuroriisiä
7,5 dl mantelijuomaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl kahvijuomaa
1 rkl hunajaa (vegaanille ruokosokeria)
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
koristeeksi:
rouhittua saksanpähkinää
vadelmia
suklaahippuja
mintunlehtiä

Lue lisää...

Pannarimurot

pannarimurotAinekset:
3 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1,5 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Lue lisää...

Rosmariini-mansikkapehmis

mansikkapehmisAinekset:
5 kypsää banaania
200 g pakastemansikoita
½ dl rasvatonta maitoa
1,5 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
(1 rkl juoksevaa hunajaa)

Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.

Lue lisää...

Tattarivohvelit

vohveliAnnoksesta tulee n. 10 vohvelia
gluteeniton

Ainekset:
3 munaa
3,5 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
2 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl Virgino rosmariiniöljyä (tai Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy)

Lue lisää...