header

Jälkiruoat

Uunissa paistettu valkohomejuusto

valkohomejuustoAinekset:
Kokonainen brie- tai camembert-kiekko
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 dl isoiksi paloiksi rouhittua saksanpähkinää tai pekaanipähkinää
pari kierrosta mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia

Lue lisää...

Pähkinäiset mascarpone-hunajapäärynät

uunipaarynatAinekset:
8 päärynää
150 g mascarpone-tuorejuustoa
2 rkl sokeria
1 rkl sitruunamehua
1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
1½ rkl juoksevaa hunajaa
1½ rkl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Kauralastut mansikkatäytteellä

kauralastutAinekset:
Kaurakeksit
(tästä ohjeesta tulee kaksi pellillistä, n. 30 kpl)
3 dl kaurahiutaleita
1 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1,5 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
½ dl vettä

Lue lisää...

Marjainen tuorepuuro

tuorepuurosAinekset:
2 dl pikakaurahiutaleita
200 g marjajogurttia
125 g vauvan mansikka-ruusunmarjasosetta
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
1 dl marjakeittoa, maitoa tai kaurajuomaa
(koristeeksi tuoreita marjoja)

Lue lisää...

Pullavanukas mansikkahillon ja rosmariinin kanssa

pullavanukasAinekset:
300 g pullaviipaleita
1 dl mansikkahilloa
4 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
3 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastemarjoja (esim. punaherukoita)
kermavaahtoa

Lue lisää...