header

Jälkiruoat

Rosmariini-mansikkapehmis

mansikkapehmisAinekset:
5 kypsää banaania
200 g pakastemansikoita
½ dl rasvatonta maitoa
1,5 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
(1 rkl juoksevaa hunajaa)

Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.

Lue lisää...

Pannarimurot

pannarimurotAinekset:
3 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1,5 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Lue lisää...

Paistetut banaanit

paistettu banaaniAinekset:
banaanit
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljy
vaahterasiiraappi
ripaus kardemumma

Lue lisää...

Tattarivohvelit

vohveliAnnoksesta tulee n. 10 vohvelia
gluteeniton

Ainekset:
3 munaa
3,5 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
2 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl Virgino rosmariiniöljyä (tai Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy)

Lue lisää...

Omenainen rahkapannacotta

omenarahka Custom(4 annosta)
Ainekset:
1 prk (2 dl) kermaa
2 dl maitoa
1 sitruunan kuori
1 dl sokeria
2 liivatelehteä
1 prk maitorahkaa

Lue lisää...