header

Pähkinäiset mascarpone-hunajapäärynät

uunipaarynatAinekset:
8 päärynää
150 g mascarpone-tuorejuustoa
2 rkl sokeria
1 rkl sitruunamehua
1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
1½ rkl juoksevaa hunajaa
1½ rkl Virgino Rosmariiniöljyä

Halkaise päärynät ja koverra siemenkota pois. Lado päärynät öljyttyyn uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia.

Sekoita mascarpone, sokeri ja sitruunamehu.

Ota päärynät uunista ja täytä ne seoksella kun ne ovat haaleita.

Sekoita hunaja ja Rosmariiniöljy ja valuta sitä päärynöille. Ripota vielä rouhittua pähkinää ja jälkiruoka on valmis tarjottavaksi.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It