Raparperipaistos:
4 vartta raparperia
1,5 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 dl pähkinäsekoitusta rouhittuna
1 tl kanelia
0,75 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
Suolakinuski:
1 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa
½ tl suolaa
Pilko raparperi viipaleiksi. Lisää 1 dl sokeria ja kypsennä uunissa noin 30 minuuttia 200 asteessa.
Sekoita kaurahiutaleet, pähkinät, loput sokerista, kaneli ja öljy. Lisää paistoksen päälle ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia.
Tee kinuskikastike. Kuumenna kattilassa kerma ja fariinisokeria. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, niin kauan kunnes kastike on sakeaa.
Lisää suola ja sekoita. Nauti lämpimän paistoksen kera.