Mausteinen taatelikakku

Taatelikakku.1Ainekset: 
200 g taateleita 
2 dl vettä 
2 dl Virgino Rosmariiniöljy 
150 g Creme Fraiche 
2 kananmunaa 
1 ½ dl fariinisokeria 
3 dl vehnäjauhoja 
2 tl ruokasoodaa 
2 tl kanelia 
1 tl neilikkaa 
1 tl inkivääriä 
1 tl kardemummaa 

Voitele ja jauhota kakkuvuoka.

Keitä taateleita vedessä hiljalleen 15 min. Soseuta taatelit sauvasekoittimella ja lisää joukkoon Virgino Rosmariiniöljy. Lisää myös creme fraiche, sekoita tasaiseksi.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munavaahdon joukkoon kuiva-aineseos sekä taateliseos.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa 40 min.

Rosmariinin maku on hento, mutta tuo mukavaa jouluista lisämakua kakkuun.

Vinkki! Jos haluat voimakkaamman rosmariinin maun, voit lisätä muutaman oksan rosmariinia taateleiden keittoveteen.

Resepti: Mari - Ruokamielellä blogin kirjoittaja

Pin It