Mehevät mustikkamuffinssit

mustikkamuffini(9 isoa muffinssia) 
Ainekset: 
2 kananmunaa 
2 dl sokeria 
3 dl venhäjauhoa 
2 tl laivinjauhetta 
2 tl vaniljasokeria 
2 dl mustikoita 
150 g ranskankermaa 
1 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä 

Päälle:
2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
3 rkl sokeria
mustikoita
1 sitruunan raastettu kuori

isoja muffinssivuokia

Vaahdota munat ja sokeri kulhossa. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahdon joukkoon kevyesti sekoittaen. Lisää taikinaan ranskankerma, öljy ja mustikat. Sekoita kevyesti.

Mikäli sinulla on käytössä muffinssipelti, lisää vuuat pellille. Lisää taikina muffinssivuokiin. Isoja muffinsseja tulee noin 9 kpl.

Paista 175 asteessa noin 25 minuutia. Anna jäähtyä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää maitorahka ja sokeri. Raasta sitruunankuorta joukkoon. Säästä hiukan kuorta koristeluun. Pursota kerma-seosta muffinssien päälle. Koristele mustikoilla sekä raasta vielä päälle sitruunankuorta.

Resepti: Ruokamiellellä blogin Mari

Tutustu Marin blogin tästä >>

Pin It