Tomaatti-fetapasta

tomaatti fetapastaAinekset: 
200 g värikästä kuviopastaa 
3 rkl Virgino Chiliöljyä (tai tavallista maustamatonta Virgino-öljyä ja tuoretta tai kuivattua chiliä) 
1 sipuli 
2 valkosipulin kynttä 
1 rkl tomaattisosetta (tomaattipyreetä) 
400 g tomaattimurskaa 
150 g fetajuustoa 
muutama kierros mustapippuria myllystä 
1 rkl punaista currytahnaa 
2 tl hunajaa 
1 rkl sitruuna- tai limemehua 
tuoreita yrttejä, esim. timjamia, rosmariinia tai basilikaa 
1 dl juustoraastetta (esim. mustaleima emmental) 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja silppua sipulit, hauduta niitä öljyssä muutama minuutti tomaattipyreen kanssa. Lisää tomaattimurska ja mausteet, keittele kastiketta välillä sekoittaen kunnes liika neste on haihtunut pois.

Murenna joukkoon feta ja sekoita.

Valuta pasta ja kaada kastike pastan päälle. Sekoita halutessasi. Ripota pinnalle juustoraaste ja tuoreita yrttejä.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It