Ainekset:
1 sipuli
2 porkkanaa
n. 250 g kaalia
2 valkosipulin kynttä
peukalon kokoinen pala inkivääriä
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino chiliöljyä
50 g nuudeleita
1 rkl osterikastiketta
1 tl sushietikkaa
1 - 2 rkl soijakastiketta
200 g tofua, broileria, possunsuikaleita tai katkarapuja
pari kourallista cashewpähkinöitä
Tarjoiluun:
seesaminsiemeniä
kevätsipulia
tuoretta chiliä tai srirachakastiketta
tuoretta korianteria
Kuori ja suikaloi porkkana, kuutioi sipuli, suikaloi kaali. Raasta tai pilko inkivääri sekä valkosipuli.
Paista Virginossa liha, tofu tai katkaravut. Siirrä syrjään odottamaan.
Lisää pannulle sipulit, porkkanat ja inkiväärit. Lisää öljyä ja paista hetki. Lisää suikaloitu kaali ja jatka paistamista.
Lisää lopussa kypsennetyt nuudelit ja jatka paistamista. Jätä nuudelit keittovaiheessa napakoiksi, sillä ne kypsyvät vielä pannulla.
Lisää joukkoon lihat/tofu tai katkaravut sekä pähkinät.
Sekoita kulhossa osterikastike, sushietikka ja soijakastike ja lisää vokin joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Tarjoile tuoreen korianterin, kevätsipulin ja seesaminsiementen kera. Lisää halutessasi tuoretta chiliä tai srirachakastiketta.