Ainekset:
Ohukaiset:
200 g tuoretta pinaattia
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 munaa
5 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä paistamiseen
Silppua pinaatti pieneksi ja freesaa se kuumalla pannulla öljyssä, anna jäähtyä. Sekoita munat ja maito. Vatkaa joukkoon jauhot, suola ja sokeri. Anna turvota. Sekoita joukkoon pinaatti. Paista letut öljyssä pannulla kullanruskeiksi molemmin puolin.
Jauhelihatäyte:
400 g naudan jauhelihaa
3 rkl Virgino Chiliöljyä
100 g pippurituorejuustoa
½ paprikaa
1 pieni sipuli
½ tl suolaa
Pinnalle:
1 dl emmantal-juustoraastetta
Ruskista jauheliha paistinpannulla öljyssää, silppua sipuli ja paloittele paprika. Lisää ne kuullottumaan jauhelihan sekaan. Lisää joukkoon vielä tuorejuusto ja suola ja sekoita tasaiseksi. Laita lettujen päälle täytettä, kieritä ne rullaksi ja aseta vierekkäin öljyllä voideltuun uunivuokaan.
Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Vinkki! Voit käyttää maun mukaan myös Virgino Rosmariiniöljyä tai Valkosipuliöljyä.
Resepti: Aira Kuvaja