header

Paistettua kuhaa ja omenasalsaa

Kuha ja omenasalsa2 SmallAinekset:
2 tomaattia pieninä kuutioina
1 pieni hienonnettu punasipuli
2 hapanta omenaa pieninä kuutioina
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 tl suolaa ja ripaus sokeria
1/2 dl limemehua
1 dl hienonnettua korianteria
1/2 dl Virgino Chiliöljyä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna salsan vetäytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

Fileoi kala, paista kuha (tai muu vaalea kala, esim. ahven, siika) pannulla chiliöljyssä, suolaa ja pippuroi kevyesti. Tarjoa kala salsan kera.

Vinkki! Jos haluat salsasta tulisempaa lisää siihen tuoretta hiennonnettua chiliä tai sweet chili -kastiketta.

Resepti: keittiömestari Kim Palhus

Pin It