Tomaatti-burratasalaatti

burratajuustoAinekset: 
500 g eri värisiä kirsikkatomaatteja 
1 burrata 
pieni nippu tuoretta basilikaa 
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1/3 tl rouhittua mustapippuria 
2 tl sitruunamehua 
1/3 tl suolaa 
1 tl juoksevaa hunajaa 

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja laita uunipellille leivinpaperin päälle leikkauspinta ylöspäin. Paahda uunissa 200 asteessa 5 – 10 minuuttia.

Valmista yrttiöljy. Laita öljy, mausteet ja yrtit blenderiin ja sekoita.

Lusikoi tomaatit tarjoilulautaselle. Valuta burrata ja aseta se keskelle lautasta. Halkaise burrata sormin ja valuta tomaateille ja juustolle öljyä.

Koristele annos tuoreen basilikan lehdillä.

Pin It