Broileri caesar-salaatti

Ainekset:
6 kpl maustamatonta broilerin rintafileitä tai fileleikkeitä
Virgino-rypsiöljyä
1 amerikansalaatti
2 kurkkua
500 g kirsikka- ja/tai pisaratomaatteja
400 g herkkusieniä
aurinkokuivattua tomaattia
pinjansiemeniä
1 ruukku persiljaa
mausteiksi: paprika, karri, mustapippuri ja suola

Laita broilerin fileet uunivuokaan ja ripottele mausteet tasaisesti broilerin pintaan molemmille puolille. Voitele broilerin pinta rypsiöljyllä. Paista kypsiksi 200 asteessa 20 – 30 minuuttia. Jäähdytä. Viipaloi jäähtyneet
broilerin palat vinottain.

Pilko salaatin raaka-aineet pieniksi. Tee salaatti kerroksittain laakealle vadille: amerikansalaattia pohjalle ja päälle kerroksittain loput salaattiainekset. Ripottele pinnalle aurinkokuivattua tomaattia ja pinjansiemeniä. Lado päälimmäisiksi broilerin palat. Koristele runsaasti.

Resepti: Anni-Mari Syväniemi

Pin It