header

Broileri caesar-salaatti

Ainekset:
6 kpl maustamatonta broilerin rintafileitä tai fileleikkeitä
Virgino-rypsiöljyä
1 amerikansalaatti
2 kurkkua
500 g kirsikka- ja/tai pisaratomaatteja
400 g herkkusieniä
aurinkokuivattua tomaattia
pinjansiemeniä
1 ruukku persiljaa
mausteiksi: paprika, karri, mustapippuri ja suola

Laita broilerin fileet uunivuokaan ja ripottele mausteet tasaisesti broilerin pintaan molemmille puolille. Voitele broilerin pinta rypsiöljyllä. Paista kypsiksi 200 asteessa 20–30 minuuttia. Jäähdytä. Viipaloi jäähtyneet
broilerin palat vinottain.

Pilko salaatin raaka-aineet pieniksi. Tee salaatti kerroksittain laakealle vadille: amerikansalaattia pohjalle ja päälle kerroksittain loput salaattiainekset. Ripottele pinnalle aurinkokuivattua tomaattia ja pinjansiemeniä. Lado päälimmäisiksi broilerin palat. Koristele runsaasti.

Resepti: Anni-Mari Syväniemi

Pin It