Ainekset:
600 g varhaisperunoita tai muita pieniä, kiinteitä perunoita
0,5 dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
½ limen mehu
½ tl yrttisuolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
1 tl tuoretta rosmariinia, mikäli käytät maustamatonta Virginoa
1 tl tuoretta timjamia
mustia oliiveja
aurinkokuivattuja tomaatteja
koristeluun tuoreen rosmariinin oksia ja limen lohkoja
Pese perunat ja keitä kypsiksi, anna jäähtyä. Kuori ja lohko perunat, varhaisperunat voi käyttää salaattiin kuorineen ja kokonaisina.
Sekoita joukkoon oliivit ja viipaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Lisää kastike, joka on tehty rypsiöljystä, limemehusta, yrteistä, mustapippurista ja yrttisuolasta.
Anna salaatin maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa lihan, kalan tai broilerin lisukkeena.