header

Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveydelle erinomainen

rasvahappokoostumus taulukkoPohjoismaisessa sydäntautikongressissa 12.–14.6.2008 esitellyn tutkimuksen mukaan Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on ihanteellinen.

Kylmäpuristetun rypsiöljyn nauttiminen vähentää veren haitallisia rasvoja, ja jo pienellä rypsiöljyn lisäyksellä päivittäiseen ruokavalioon voi olla suuri merkitys terveydelle.

– Virgino-rypsiöljyn käyttö vähentää valtimoiden seinämälle kerääntyvien haitallisten hapettuneiden LDL-hiukkasten määrää jopa enemmän kuin LDL-kolesterolin pitoisuutta, kertoo tutkimushankkeen johtaja, ylilääkäri Ari Palomäki.

Ohesta löytyvät Virginon tiedote sekä referaatit Ari Palomäen tutkimusryhmän tuloksista.

Tiedotteet ovat julkaisuvapaita 14.6.2008 alkaen.

Virginon tiedote
Referaatti 1
Referaatti 2


 

Pin It

Rasvaton maito ja rypsiöljy hyviä valintoja terveyden kannalta

kategoriassa Ajankohtaista

Suomalainen pari vuosikymmentä jatkunut Strip baby -tutkimus on näyttänyt, että rasvatonta maitoa, margariinia ja rypsiöljyä…

Koululaisille vain parasta

kategoriassa Ajankohtaista

Anne Jahkonen työskentelee Riihimäellä Pohjolanrinteen koulun keittiössä. Riihimäellä kouluruokaan panostetaan, ja mahdollisuuksien mukaan tarjotaan suomalaista…

Pienin muutoksin ruokavalio paremmaksi

kategoriassa Ajankohtaista

Syömme merkittävästi terveellisemmin kuin 30 vuotta sitten, mutta silti ravitsemussuositukset toteutuvat vain harvan ruokavaliossa hyvin.…