header

Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveydelle erinomainen

rasvahappokoostumus taulukkoPohjoismaisessa sydäntautikongressissa 12.–14.6.2008 esitellyn tutkimuksen mukaan Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on ihanteellinen.

Kylmäpuristetun rypsiöljyn nauttiminen vähentää veren haitallisia rasvoja, ja jo pienellä rypsiöljyn lisäyksellä päivittäiseen ruokavalioon voi olla suuri merkitys terveydelle.

– Virgino-rypsiöljyn käyttö vähentää valtimoiden seinämälle kerääntyvien haitallisten hapettuneiden LDL-hiukkasten määrää jopa enemmän kuin LDL-kolesterolin pitoisuutta, kertoo tutkimushankkeen johtaja, ylilääkäri Ari Palomäki.

Ohesta löytyvät Virginon tiedote sekä referaatit Ari Palomäen tutkimusryhmän tuloksista.

Tiedotteet ovat julkaisuvapaita 14.6.2008 alkaen.

Virginon tiedote
Referaatti 1
Referaatti 2


 

Pin It

Perinteinen kermainen lohikeitto on saariston kesäruokaa

kategoriassa Blogi

Joskus se perinteinen, isoäidin ruokaohje on kaikkein paras. Lohessa on runsaasti hyviä rasvoja, ja kylmäpuristetusta…

Mitä tänään syötäisiin

kategoriassa Blogi

Tuttu tunne, vaikka mietinkin etukäteen mitä syödään. Yleensä olen miettinyt pääraaka-aine jo päiviä etukäteen, mutta…

Luulolla ei ole asiaa tiedon rinnalle

kategoriassa Ajankohtaista

Tekniikan maailman päätoimittaja Reijo Ruokanen kirjoittaa pääkirjoituksessaan lehdessä 2/2018 kolesterolista.