header

Korkealaatuiset maustetut öljyt aidoista raaka-aineista!

Ryhma mausteUudet Virgino® makuöljyt on tehty aidoista raaka-aineista ja sen kyllä huomaa!

Tarjolla on valkosipulia, rosmariinia ja chiliä – kaikki maistuvat miellyttävästi juuri sille, mitä nimi lupaa.

Olemme valmistaneet öljyt suomalaiseen makuun, helposti ja monipuolisesti käytettäväksi. Mausteiden maku tuntuu selvästi, mutta ei liian voimakkaana. Se antaa tilaa muille mausteille ja ruuan omalle maulle.

Öljy jalostaa maun hienolla tavalla! Maku pehmenee, päällekäyvä terävyys tasoittuu ja mausteen herkullinen maku leviää ruokaan.
Näitä hienoja makuöljyjä voi käyttää todella monipuolisesti. Ne ovat erinomaisia marinadipohjia, niitä voi käyttää paistamiseen ja salaatinkastikkeiksi ne sopivat joko sellaisenaan tai sitten niihin voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan. Ne sopivat myös hienosti valmiin annoksen viimeistelyyn.

Vinkki: isossa ruokaseurueessa on usein erilaisten mausteiden ystäviä. Tällöin on helppo lisätä makua mausteöljystä kuhunkin annokseen maun mukaan. Mauste leviää ruokaan tasaisesti ja maistuu kuten sen kuuluukin, se ei tunnu "lisätyltä".

Toinen vinkki: Grillatessa näitä öljyjä voi käyttää glaseeraukseen ja sivellä pihvin tai vartaan kunkin syöjän maun mukaan chilillä, valkosipulilla tai rosmariinilla. Pyöräytys grillissä molemmin puolin ja lautaselle. Se on mukava pieni ohjelmanumero kun nautitaan yhdessä hyvästä ruuasta ja kukin saa juuri itselle räätälöidyn annoksen vähällä vaivalla!

Pin It

Pellolta pulloon suomalaisilta sopimusviljelijöiltä - Heikki ja Ilkka Sohkanen

kategoriassa Ajankohtaista

Heikki Sohkanen ja hänen poikansa Ilkka Sohkanen ovat viljelijöitä monessa polvessa. Myös innostus rypsin viljelyyn…

Raikas rahka-appelsiinikakku mökkivieraille

kategoriassa Blogi

Monella on kesäperinteenä tarjota kahvin kera itsetehtyä kermatäytekakkua. Rahka, appelsiinimehu ja miedosti pähkinäinen kylmäpuristettu rypsiöljy…

Bataatti-jauhelihapaistos maistuu lapsillekin

kategoriassa Blogi

Bataatti, englanniksi sweet potato, ei nimestään huolimatta ole perunan sukulainen, mutta käyttäytyy ruuanlaitossa jauhoisen perunan…