header

Kestävä ja terveellinen ruokavalio pohjautuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja ruuan arvostamiseen

kategoriassa Ajankohtaista

Tutkijat Kaisa Karttunen ja Heli Kuusipalo ottavat ravitsemukseen kantaa Maaseudun tulevaisuuden kirjoituksessaan. Oikein koostetun Pohjoismaisen…

Täytetty avocado pitää pintansa

kategoriassa Blogi

Täytetty avocado oli 80-luvun hieno, uusi herkku. Silloin Avocadot tarjottiin yleensä majoneesi-katkaraputäytteellä. Syöntikypsien avocadojen myötä…

Avocado on terveellinen, mutta samat rasvahapot saa ekologisemmin rypsiöljystä

kategoriassa Ajankohtaista

Hufvudstadsbladetin artikkelissa 24.9.2017 kerrotaan, että suomalaiset kuluttavat avocadoja enemmän kuin koskaan, ja kulutuksen oletetaan edelleen…