Vaihda kovat rasvat pehmeisiin – tuloksia jo viikossa 16 keinoa pysäyttää kakkostyypin diabetes: tee edes yksi Itsetehty kasvonaamio Nämä ruoka-aineet vähentävät matala-asteista tulehdusta kehossa Suoliston mikrobiomilla on suuri vaikutus terveyteen – ota 3 asiaa huomioon ruokavalinnoissa Ruokavalinnoilla suuri merkitys sairaudesta toipumiseen Ikääntyneiden ruokasuositukset muuttuivat Tutkija Kaisa Karttunen: pohjoisen ilmastoviisas ruokavalio sisältää kasviksia, marjoja, viljaa ja rypsiöljyä Bergvikin kartanossa tarjotaan perinteistä suomalaista kotiruokaa Hyvällä ruokavaliolla kilot karisevat ja muisti paranee Miksi rypsiöljy on hyvä valinta? Lievä tulehdus on monen sairauden riskitekijä Näin vaihdat huonot rasvat parempiin Kestävä ja terveellinen ruokavalio pohjautuu paikalliseen ruokakulttuuriin ja ruuan arvostamiseen Miten valita sopivin kasviöljy? Suomalaisen ruuan päivä 4.9. on iloinen ja maistuva juhla Planetaarinen ruokavalio kutistaa päästöt ja parantaa terveyttä Rauhoittava ja kosteuttava ihohoito WHO:lta suositukset muistisairauksien ehkäisyyn – syö hyvin ja liiku DASH-dieetti lähes puolittaa sydänsairausriskin – näin koostat päivän ateriat Pehmeät rasvat todella ehkäisevät sydänsairauksia – helppo vaihdos ruokavaliossa auttaa elämään pidempään Rypsiöljy täydentää vauvan ruokavalion Rypsiöljy on luonnollinen elintärkeiden omega-3-rasvahappojen lähde Enemmän kasviksia lautaselle THL:n FinRavinto-tutkimus: suomalaisten ruuassa on liikaa kovaa rasvaa Vaihda haitallinen palmuöljy pehmeisiin rasvoihin – kylmäpuristetut öljyt turvallisia Tiedeuutinen - suomalaistutkijat löysivät uuden yhteyden ruuan ja aineenvaihduntaa edistävän ruskean rasvan välillä Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen oikoo verkon vallanneita harhaluuloja Kerää rahaa joukkueelle tai koululuokalle myymällä laadukkaita Virgino-öljyjä! Sopimusviljelyllä puhdasta suomalaista ruokaa Kotitekoinen kosteuttava hiusnaamio Virginon tietovisa Kylmäpuristettu rypsiöljy tuli keittiöön jäädäkseen Virginon kesän kuvakisa WHO suosittelee nyt Itämeren ruokavaliota – täysjyvää, rypsiöljyä, kalaa ja kasviksia Kilpailu - Mikä on sinun klassikkoruokasi? Laadukkaita klassikkoreseptejä herkullisten tarinoiden kera Syödään yhdessä ja arvostetaan suomalaista ruokaa! Luomutilan emäntä suosii lähituottajien ruokaa ja aitoja makuja Itä-Suomen yliopiston tutkimus: Korkea omega-6-pitoisuus voi suojata ennenaikaiselta kuolemalta Luulolla ei ole asiaa tiedon rinnalle Kolesteroli on elintärkeä ja kohtalokas aine Osaatko syödä itsellesi makoisat unet? Unitutkijan vinkit päivän aterioille Kosteuttava kasvonaamio Carola ja Ville kokkaavat nepalilaista ruokaa rennolla otteella Aivojen hyvinvointiin laadukasta rasvaa, täysjyvähiilareita, kalaa ja kasviksia Patrik Borg ohjaa intuitiiviseen syömiseen Rasvaton maito ja rypsiöljy hyviä valintoja terveyden kannalta Mausteista, herkullista ja terveellistä ruokaa Säännöllinen ruokarytmi ja hyvä rasva hoitavat aivoja Rasvakeskustelun hälystä löytyy terveellisen syömisen malli Kirurgit varoittavat suositusta ravintolisästä Rouva Kasvikselta kiinnostava kirjauutuus Syö kalaa, kasviöljyä ja siemeniä: Suoliston bakteerikanta kiittää - ja suojaa monelta sairaudelta Kotitalousopettajien leivontaillassa tehtiin joulubageleita ja saaristolaissämpylöitä Rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveyden kannalta ihanteellinen Itä-Suomen yliopiston tutkimus: suomalaiset eivät saa liikaa linolihappoa Suomi 100 juhlamenun toinen suunnittelija Kim Palhus: Avocado on terveellinen, mutta samat rasvahapot saa ekologisemmin rypsiöljystä Leipien leipomisen ihmeellinen maailma Arvonta on suoritettu! Elämä on liian lyhyt syötäväksi pahaa ruokaa! Tomaatit suojaavat niin syövältä kuin sydänkohtauksiltakin Rypsiöljyllä tutkitusti terveysvaikutuksia Moni muotidieetti perustuu uskomuksiin Facebook kilpailu on päättynyt Moni syö liian vähän hyvää rasvaa – suosi näitä lähteitä Kookosöljyä vain kohtuudella Olut maistuu kesäruokien kaverina – kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä Unohda eksoottiset superruuat – nämä kuusi kotimaista ruokaa ovat terveysvaikutuksiltaan ylitse muiden Sokerilla-bloggaaja Elina Brodkin: Hyviä rasvoja kalasta ja rypsiöljystä Arvonta on suoritettu! Mahtava Suomi -kampanja Saksassa Reumaliitto julkaisi laajan tietopaketin ravitsemuksesta Virgino hienosti esillä Saksassa CITTI -myymälöissä Osallistu arvontaan! Virgino aloitti viennin Saksaan! Jopa kolmannes syövistä voitaisiin välttää hyvän ruokavalion avulla Hyvän elämän eväät: jalkapalloa, matkustelua ja ruuanlaittoa Vellamo-ravintolan omistaja Sanna Virtanen: Hyvä terveys: kasviöljyä koneeseen Pehmeä rasva tekee hyvää Kauneutta kylmäpuristetusta öljystä ja kahvinpuruista! Professori kummastelee ravitsemuskeskustelua: "Kuin olisi palattu keskiajalle" Ravitsemusterapeutti Anette Palssa: Majoneesia saa syödä päivittäin Mitkä ruoka-aineet ovat oikeasti terveellisiä? Pohjoismainen ruokavalio auttaa välttämään aivoinfarktin Suomalaisella ruualla on tarina Pohjoismaiset ravitsemussuositukset sopivat pohjoismaiselle väestölle Rasvat puhututtavat ihmisiä edelleen Välttämättömät rasvahapot rypsiöljystä – 2 rkl päivässä riittää Kim Palhusin pohjoismainen menu Itse pyydetty ja kerätty ruoka on parasta Kotitalousopettaja, ruokatoimittaja ja kahvilanpitäjä Marita Suontausta: Kahvila Suvannon suosio yllätti Ravitsemussuositusten tavoitteena pitkäaikaissairauksien ehkäisy Hollolan Hirven historia juontuu 500 vuoden takaa - Vappuun kotimaista lähiruokaa ja -olutta Seitsemän edullista superruokaa Suomesta Lottenin pizzoissa on makua Kovan rasvan käyttö huolestuttaa asiantuntijoita – tilalle rypsiöljyä Edulliset superruuat löytyvät lähikaupasta Pienin muutoksin ruokavalio paremmaksi Rypsiöljyllä on ylivoimainen rasvahappokoostumus Virgino mukana kotitaloustunnilla Riihimäellä Voimaruokaa Suomesta Ruokavisa opettaa nuorille vastuullisuutta ja iloa suomalaisesta ruuasta Korkealaatuiset maustetut öljyt aidoista raaka-aineista! Huippukokit hurahtivat rypsiöljyyn Tutkimus: ruokaöljyn maku ja terveellisyys ajavat kirkkaasti hinnan ohi Kasvikset tuovat terveyttä Kala ja rypsiöljy parhaat omega-3:n lähteet Juomavinkki pääsiäispöytään Mies Virginon takana - Timo Kämärillä on sata lasissa eläkeiässäkin Reseptikisassa menestynyt Sari Nieminen: Virginoa joka päivä Rypsirouhe olisi erinomainen kasviproteiinin lähde Kotitalousopettajan resepti hyvään elämään: Herkullista ruokaa, liikuntaa ja iloista mieltä Terveellinen ruoka antaa potkua Pohjoismainen ruokavalio voi suojata kroonisilta sairauksilta Marianne Heikkilän joulu on lepoa, lukemista ja ulkoilua perheen kanssa Vyötärö kaventuu Itämeren ruokavaliolla Linolihappo on hyväksi terveydelle Leena Uotila: Syöminen on taitolaji Virgino Elma messuilla Kuvakisan palkinto Weberin grilli matkasi Turenkiin Koululaisille vain parasta Rapeaa friteeraten Sivistysmaan ruokakulttuuri perustuu oman maan raaka-aineisiin Superia Suomesta! Terveellinen välipala auttaa jaksamaan Grillissä voi tehdä mitä vain – vaikka rosvopaistia! Terveellistä ja ympäristöystävällistä ruokaa Villiyrttikokki Päivi Lehtonen suosii puhdasta suomalaista ruokaa Ulla Liukkosen pääsiäiseen kuuluu kevään valoa, herkkuja ja hiljentymistä Karppaajien tulisi korvata hiilihydraatit kasviöljyillä E-vitamiini ehkäisee muistihäiriöitä Omega-3 voi parantaa lasten unta Korvaa kalliit superfoodit kotimaisilla ruoka-aineilla Suositeltavaa ruokaa Hanna Partanen suosii värikkäitä kasviksia ja hyviä rasvoja Pöytään paikallisruokaa ja luomua Terveyskirjasto: rypsiöljyn käyttö takaa hyvät rasvahapot Eija Vilpas ja Riitta Havukainen: Hyvä ruoka, uni ja liikunta auttavat jaksamaan Enemmän pehmeää rasvaa, vähemmän hiilihydraatteja Kasviöljyt terveysjärjestykseen Puhdasta ruokaa suoraan luonnosta Venäjällä panostetaan hyvinvointiin Huippukokki ja grillivelho Kim Palhus: Mitä tahansa voi grillata! Öljy on makuasia Virgino uudistui! Sonja Lumpeen puutarhan sato jalostuu herkuiksi Kovan rasvan käyttö näkyy kolesteroliarvoissa Potkupyöräilyn huipulla kisaava Sami Kuisma luottaa terveelliseen ruokavalioon Tutkimus: pohjoismainen ruokavalio vähentää sydäntautien riskiä Presidentti Niinistö vieraili Food From Finland -osastolla Valitse rasvat oikein - terveytesi parhaaksi Huippukeittiömestarin ohjeet: Virginoa juuresten, sienten ja grillatun lihan kera Kokonaisvaltaista hyvinvointia päivittäin Lapsille suomalaista superruokaa Virgino on Janakkalan vuoden yritys 2012 Itsetehtyä joka päivä Reseptikisojen konkari kiri voittoon Kotitaloudessa opitaan arjen taitoja Rouskut ja ukonsienet pataan Karppaa viisaasti, valitse öljyt Rypsiöljy turvallisin omega-3:n lähde Rypsiöljy on superöljyä Hahkialan kartanossa pannaan parasta pöytään Monityydyttymättömät rasvahapot suojaavat dementialta Enemmän kuituja ja omega-3-rasvahappoja - Omega-3-rasvahapot vähentävät diabetesriskiä Lisää rasvaa! - Hyviä, pehmeitä rasvoja ei koskaan kannata vältellä Elämä voi muuttua - Kotitalousopettaja Taina Mäntylä Lisää hyvää rasvaa ja laihdu! - Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia Hemmottele öljyllä - Kauneudenhoitoa öljyllä Maanantaisoturi taistelee uudenlaisen naiskuvan puolesta - Kahvakuulaurheilija Kukka Laakso Vaihda suomalaiseen superruokaan! - Vaihtoehto ulkomaisille superfoodeille Virgino kotitalousopettajien koulutuspäivässä Nautitaan täydellä sydämellä! - Terveydenhoitaja Marja-Liisa Heino Iho nauttii hyvistä rasvoista - Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia Hyvä rasva pitää liikkeessä - Hiihtäjä ja liikuntakasvattaja Eevamari Oksanen Välipala auttaa jaksamaan - Säännöllinen ateriarytmi Sari Mattila etsii Vuoden Kokkia Pellolta pulloon suomalaisilta sopimusviljelijöiltä - Heikki ja Ilkka Sohkanen MTT:llä uusi hanke rypsiöljyn ympäristö- ja ravitsemusvaikutuksista Luomua valitaan turvallisuuden takia - Luomuliiton puheenjohtaja Jaakko Nuutila Huomio rasvan laatuun - Rasvoissa ei olennaista määrä vaan laatu Omega-3-rasvahapot edistävät oppimista - Filosofian tohtori Outi Nuutinen Jaakko Kolmonen, 70 vuotta: Terveenä kaiken ikää Omega-3-rasvahappoja on saatava ruoasta päivittäin - Ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen Rypsiöljy alentaa verisuonitukoksia ja tulehduksia aiheuttavaa fibrinogeeniä Luomukauneutta, terveyttä ja hyvinvointia - Kauneudenhoitoa Virginolla Öljyt vaihtoon - Rypsiöljy on öljyjen aatelia Uusi rypsisato talteen Helli miestä Omega-kolmosilla! - Rypsiöljy vähentää eturauhassyövän riskiä Virginoa kertaa kuusi! - Virginon reseptikilpailun voittaja Maria Waltari Rypsiöljyssä paistettu Halloumi-juusto vie kielen - Reseptikilpailun voittajat Pohjoismaisen keittiön lähettiläs - Huippukokki Kim Palhus Virgino valloitti sydämen - Kotitalousopettaja Anni-Mari Syväniemi Kotitalous-lehti: kylmäpuristettu rypsiöljy pohjoismaista superruokaa Rypsiöljy täydellinen hyvän rasvan lähde - Dosentti Ursula Schwab Hyvään kuntoon ja ruokavalioon ei ole oikotietä - Hiihtäjä Eevamari Oksanen Itämerellinen ruokavalio ja rypsiöljy hyväksi astmaatikoille Omega-3 ehkäisee rytmihäiriöitä Ubikinoni on elimistön energialaturi Perinteiset pohjoismaiset raaka-aineet uusia superruokia Välimeren ruokavalio lykkää diabeetikon lääkehoitoa Naisen sydän kaipaa suojaa Omega-3 edistää näön kehitystä Terveellinen ruokavalio voi ehkäistä masennusta Ihmeaine omega-3 Lääkkeiden tilalle terveet elämäntavat Virgino-rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveydelle erinomainen Kylmäpuristetun Virginon monipuolisuus näkyi avajaisten buffetissa Suomalainen rypsiöljy säästää sydäntä ja ympäristöä Virginon pakkaukset saivat uuden, herkullisen ilmeen Terveellisyys on yleisin syy rypsiöljyn käyttöön Rypsiöljyllä saattaa olla vaikutusta Alzheimerin taudin ehkäisemisessä