header

Kim Palhusin pohjoismainen menu

Kim Stockmanni demokeittioHuippukokki Kim Palhus valmisti syyskuussa Helsingin Stockmannin demokeittiössä päivän menun pohjoismaisista tuoreista raaka-aineista.

Mukana oli myös kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy. Kokeile Kimin herkullisia reseptejä!

Paistettu turskanseläke, Maalahden limppua ja kanamunaa »

Puolukkainen hapankaalisalaatti »

Uunissa haudutettuja broilerinkoipia ja hapankaalia »

Kananpoika-hapankaalisalaatti »

Broilertasku, lehtikaalisipsejä »

Hapankaalidippi »

Uunissa haudutettu nieriää ja yrttinen purjokastike »

Pin It

Öljy on makuasia

kategoriassa Ajankohtaista

Kasviöljyt ovat maultaan ja terveysvaikutuksiltaan keittiön hyviksiä - joukossa on vain yksi kovis. Käyttötarkoitus ratkaisee,…

Vesimeloni-fetasalaatti on sekä raikas että kaunis

kategoriassa Blogi

Vesimelonista ja fetasta tehty salaatti on raikasta syötävää helteellä. Jos jaksat näperrellä ja tehdä salaatista…

Rypsiöljy alentaa verisuonitukoksia ja tulehduksia aiheuttavaa fibrinogeeniä

kategoriassa Ajankohtaista

Rypsiöljyn nauttiminen vähentää terveyttä rapauttavaa fibrinogeeniä elimistössä, osoittaa Tampereen ja Helsingin yliopistoissa tehty rasvahappotutkimus. Fibrinogeeni…