header

Kim Palhusin pohjoismainen menu

Kim Stockmanni demokeittioHuippukokki Kim Palhus valmisti syyskuussa Helsingin Stockmannin demokeittiössä päivän menun pohjoismaisista tuoreista raaka-aineista.

Mukana oli myös kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy. Kokeile Kimin herkullisia reseptejä!

Paistettu turskanseläke, Maalahden limppua ja kanamunaa »

Puolukkainen hapankaalisalaatti »

Uunissa haudutettuja broilerinkoipia ja hapankaalia »

Kananpoika-hapankaalisalaatti »

Broilertasku, lehtikaalisipsejä »

Hapankaalidippi »

Uunissa haudutettu nieriää ja yrttinen purjokastike »

Pin It

Korvasienirisottoa, parhautta

kategoriassa Blogi

Korvasienirisotto kuulostaa hienolta - ja kalliilta - mutta on todellisuudessa helppo tehdä, eikä hintakaan päätä…

Potkupyöräilyn huipulla kisaava Sami Kuisma luottaa terveelliseen ruokavalioon

kategoriassa Ajankohtaista

Riihimäellä asuva Sami Kuisma on intohimoinen kuntoilija. ”Olen harrastanut kaikenlaista liikuntaa lähes koko elämäni. Enimmäkseen…

Rouskut ja ukonsienet pataan

kategoriassa Ajankohtaista

Virginolla keväästä asti työskennellyt Kristi Villanen rakastaa sieniä sekä venäläisen ja virolaisen keittiön herkkuja.