header

Kim Palhusin pohjoismainen menu

Kim Stockmanni demokeittioHuippukokki Kim Palhus valmisti syyskuussa Helsingin Stockmannin demokeittiössä päivän menun pohjoismaisista tuoreista raaka-aineista.

Mukana oli myös kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy. Kokeile Kimin herkullisia reseptejä!

Paistettu turskanseläke, Maalahden limppua ja kanamunaa »

Puolukkainen hapankaalisalaatti »

Uunissa haudutettuja broilerinkoipia ja hapankaalia »

Kananpoika-hapankaalisalaatti »

Broilertasku, lehtikaalisipsejä »

Hapankaalidippi »

Uunissa haudutettu nieriää ja yrttinen purjokastike »

Pin It

Suositeltavaa ruokaa

kategoriassa Ajankohtaista

Enemmän pehmeitä rasvoja, pähkinöitä, D-vitamiinia, kalaa, kasviksia ja täysjyväviljaa. Vähemmän punaista lihaa, sokeria, suolaa ja…

Pellillinen muffinsseja kahvipöytään

kategoriassa Blogi

Muffinssit ovat pitkään olleet trendikkäitä, ja onneksi niitä saa tehtyä myös helpolla reseptillä, vaikka hetken…

Lisää kuppikakkuja - nyt gluteenittomia!

kategoriassa Blogi

Saan työni puolesta usein kokeiltavaksi ruoka-alan uutuuksia. Nyt postista tupsahti mielenkiintoinen paketti, Mix Well -nimisen…