header

Kim Palhusin pohjoismainen menu

Kim Stockmanni demokeittioHuippukokki Kim Palhus valmisti syyskuussa Helsingin Stockmannin demokeittiössä päivän menun pohjoismaisista tuoreista raaka-aineista.

Mukana oli myös kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy. Kokeile Kimin herkullisia reseptejä!

Paistettu turskanseläke, Maalahden limppua ja kanamunaa »

Puolukkainen hapankaalisalaatti »

Uunissa haudutettuja broilerinkoipia ja hapankaalia »

Kananpoika-hapankaalisalaatti »

Broilertasku, lehtikaalisipsejä »

Hapankaalidippi »

Uunissa haudutettu nieriää ja yrttinen purjokastike »

Pin It

Tuoreen leivän tuoksua

kategoriassa Blogi

Leipominen on yksi lempiharrastuksistani. Ainekset ovat hyvin edullisia – leivän ja sämpylöiden raaka-aineet maksavat tuskin…

Lisää kuppikakkuja - nyt gluteenittomia!

kategoriassa Blogi

Saan työni puolesta usein kokeiltavaksi ruoka-alan uutuuksia. Nyt postista tupsahti mielenkiintoinen paketti, Mix Well -nimisen…

Mustikka-rahkakääretorttu

kategoriassa Blogi

Tänä kesänä mustikoita on löytynyt todella paljon, ja satokausi jatkuu. Tuoreista, itse kerätyistä marjoista saa…