header

Kim Palhusin pohjoismainen menu

Kim Stockmanni demokeittioHuippukokki Kim Palhus valmisti syyskuussa Helsingin Stockmannin demokeittiössä päivän menun pohjoismaisista tuoreista raaka-aineista.

Mukana oli myös kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy. Kokeile Kimin herkullisia reseptejä!

Paistettu turskanseläke, Maalahden limppua ja kanamunaa »

Puolukkainen hapankaalisalaatti »

Uunissa haudutettuja broilerinkoipia ja hapankaalia »

Kananpoika-hapankaalisalaatti »

Broilertasku, lehtikaalisipsejä »

Hapankaalidippi »

Uunissa haudutettu nieriää ja yrttinen purjokastike »

Pin It

Luonnollista kauneutta – ihana ihon kuorinta-aine kylmäpuristetusta öljystä

kategoriassa Blogi

Talvi, pakkanen ja keskuslämmitys kuivattaa ihoa. Hyvä keino huolehtia ihosta ja hiuksista on nauttia kylmäpuristettua…

Ensikosketus lumeen

kategoriassa Blogi

Sain olla koko perheen voimin Muoniossa ensilumen leirillä. Ja todellakin se oli sanansa mukaisesti ensilumen…

Itämerellinen ruokavalio ja rypsiöljy hyväksi astmaatikoille

kategoriassa Ajankohtaista

Perinteinen Välimeren maiden ruokavalio tiedetään terveelliseksi, ja tutkimusten mukaan se lievittää muun muassa astmaa. Hyvän…