header

Lähi-idän makua, suomalaisia kasviksia - kukkakaalitabbule

Pikkujoulukauden illanistujaisissa on hyvä tarjota myös kevyitä kasvisruokia - mutta herkullisia!

Olen itse nyt innostunut Lähi-idän makuyhdistelmistä, mutta niitä kannattaa tietysti kokata Suomalaisista raaka-aineista. Maukas kukkakaalitabbule on raakaruokaa parhaimmillaan.

1 kukkakaali
1/2 ruukkua persiljaa
3 tomaattia
1 pieni punasipuli
1/3 kurkku
3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 sitruunan mehu
1/2 tl hienoa merisuolaa
1 tl juustokuminaa eli jeeraa

Hienonna kukkakaali ja persilja monitoimikoneessa tai isolla leikkuulaudalla veitsen avulla. Leikkaa muut kasvikset pieniksi kuutioiksi ja lisää salaattiin. Lisää öljy, mehu ja mausteet. Laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua.

Pin It

Virgino uudistui!

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon ja Luomu Virginon pullot saivat uuden, trendikkään asun. "Pakkaukset viestivät suomalaisesta, puhtaasta, korkealaatuisesta kylmäpuristetusta…

Parasta pikkujoulunaposteltavaa – briejuustotortut viikunahillon kera

kategoriassa Blogi

Joulutorttutaikinasta voi tehdä paljon muutakin kuin perinteisiä luumutorttuja. Oma suosikkini on ollut omenamarmeladi luumuhillon sijaan,…

No nyt – sisäfileepihvi maukkaiden kasvisten kera

kategoriassa Blogi

Liha on juhlaruokaa, ja myös melko täyttävää. Sisäfileepihvien kanssa ei välttämättä tarvitakaan hiilihydraattilisuketta, vaan erilaiset…