header

Lähi-idän makua, suomalaisia kasviksia - kukkakaalitabbule

Pikkujoulukauden illanistujaisissa on hyvä tarjota myös kevyitä kasvisruokia - mutta herkullisia!

Olen itse nyt innostunut Lähi-idän makuyhdistelmistä, mutta niitä kannattaa tietysti kokata Suomalaisista raaka-aineista. Maukas kukkakaalitabbule on raakaruokaa parhaimmillaan.

1 kukkakaali
1/2 ruukkua persiljaa
3 tomaattia
1 pieni punasipuli
1/3 kurkku
3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/2 sitruunan mehu
1/2 tl hienoa merisuolaa
1 tl juustokuminaa eli jeeraa

Hienonna kukkakaali ja persilja monitoimikoneessa tai isolla leikkuulaudalla veitsen avulla. Leikkaa muut kasvikset pieniksi kuutioiksi ja lisää salaattiin. Lisää öljy, mehu ja mausteet. Laita pariksi tunniksi jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua.

Pin It

Lähi-idän hedelmäsalaatti

kategoriassa Blogi

Hedelmäsalaatti on helppo, kevyt ja herkullinen jälkiruoka kesäaterioille ja grilliruualle sekä piknikille. Kokeile hedelmäsalaattia uudella…

Eija Vilpas ja Riitta Havukainen: Hyvä ruoka, uni ja liikunta auttavat jaksamaan

kategoriassa Ajankohtaista

Energiset näyttelijäkaverukset Eija Vilpas ja Riitta Havukainen panostavat kiireisen arjen keskellä hyvinvointiin: liikuntaan, yöuniin ja…

Nautitaan täydellä sydämellä! - Terveydenhoitaja Marja-Liisa Heino

kategoriassa Ajankohtaista

Terveydenhoitaja, Kiipulan sydänkurssien vastaavan työstä vastikää eläkkeelle jäänyt Marja-Liisa Heino on niin iloinen, vauhdikas ja…