header

Palmun alle vai tunturin juureen

Kausi paketissa. Viime viikonloppuna oli viimeiset kisat. Lahdessa kisattiin Messilästä siirretyt ylämäkihiihdot urheilukeskuksessa. 1,4km matkalla oli 79m nousua.

Sitä ennen oli 2,5 vkon tauko edellisestä kisasta ja kovista treeneistä niin tiesi hiihtäneensä. Tästä syystä niitä kisaan valmistavia harjoituksia tehdään, että elimistö ei olisi niin shokissa, kun pitäisi vetää napppilaudassa. Ylämäkihiihdot oli rento tapahtuma ja itselle mukava, kun pääsi osallistumaan.

Lopputalven kisat meni vaihtelevasti. Tuli tosi hyviäkin suorituksia, mutta sitten niitä heikompiakin. Sotilaiden SM-kisosta tuli 3 henkilökohtaista mestaruutta ja B-partiosta hopeaa. Samoissa kisoissa ammuin elämäni ensimmäiset nollat! :) Sotilaiden MM-kisat oli kevään pääkisat, mutta ne ei menny niin kuin olisi halunnut. Ampumahiihdossa vauhti alkoi jo olemaan hyvää, mutta 2+4 sakot vesitti viimeistään hyvän sijoituksen. Kisojen jälkeen oli tyhjä olo ja harmitus oli suuri.

Kokonaisuutena tällä kaudella saatiin vauhdit takaisin sille tasolle missä ne on parhaimmillaan ollut ja jopa paremmaksi. Harjoittelussa otettiin välillä riskejä ja osittain ne kannatti. Helppoahan se olisi jo asiat tietäisi etukäteen, mutta se tästä tekeekin mielenkiintoista, että miten löydät sen itselle sopivat tien kohti huippukuntoa. :) Nyt huilataan ja nollataan ajatuksia puutarha- ja peltohommissa. Otsikkoon viitaten mennään kuitenkin pellolle :) Ensi kaudella on Kontiolahdella MM-kisat. Treenit alkaa, kun on polte takaisin tekemään ohjelman mukaan. Nyt mennään hetken aikaa fiilispohjalta treenaamisen suhteen. Nyt sitä voi sanoa
ulkoiluksi :) Alla hieman tilastoa talvikauden kisoista, että montako starttia missäkin on tullut.

Maailman cup: 2
IBU-cup: 8
Sotilaiden MM-kisat: 2
SM-kisat: 4
Viestit: 2
Yhteensä: 24

Pääsiäisen kunniaksi ruokaa munista.

Kylmäsavulohi-munakasrulla

Pohja:
6 luomumunaa
1,5 dl luomumaitoa
1 tl ruususuolaa
1 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy

Täyte:
300g kylmäsavustettua lohta
200g Viola aurinkokuivattua tuorejuustoa
tilliä

Vatkaa pohjan ainekset kulhossa ja kaada tasaisesti leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista noin 15min 200 asteessa. Sekoita täyteainekset. Levitä täyte hieman jäähtyneelle munakaslevylle. Rullaa munakas. Tarjoa lisukkeena salaatin kanssa.

Pin It

Tattikeitto kuivatuista herkkutateista

kategoriassa Blogi

Nyt on aika käyttää säilötyt, pakastetut ja kuivatut sienet ennen uutta satokautta. Kuivatuista herkkutateista syntyy…

Ikisuosikki – mokkapalat!

kategoriassa Blogi

Mokkapalat ovat suosittuja vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Ja ovathan ne todella herkullisia, yhden sijaan menee…

Mitkä ruoka-aineet ovat oikeasti terveellisiä?

kategoriassa Ajankohtaista

Onko hunaja oikeasti terveellistä? Entä pähkinät tai kookosöljy? Ravitsemuksen asiantuntijat, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm Helsingin…