Porkkanaletut ovat hyvää arkiruokaa

LettuArkena ruuanlaiton pitää olla helppoa, nopeaa ja edullista. Silti arkiruoka voi olla herkullista ja ihanaa!

Tänään valmistin porkkanalettuja hiukan reseptiä oikomalla, sillä laitoin taikinaan vauvan porkkanasosetta. Virginossa paistetut letut maistuvat puolukkahillon ja kylmän maidon kanssa lapsille ja aikuisille.

Helpot porkkanaletut
5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 tl suolaa (kokeile jodioitua hienoa merisuolaa!)
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 prk (400 g) vauvan porkkanasosetta
4 dl vehnäjauhoja

Sekoita ohukaistaikinan ainekset yllä luetellussa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puolisen tuntia (jos on kiire, voit hyvin paistaa letut hetikin). Paista lettuja isolla pannulla Virginossa kullanruskeiksi molemmin puolin. Valurautapannulla syntyvät parhaat letut!

Pin It