header

Porkkanaletut ovat hyvää arkiruokaa

LettuArkena ruuanlaiton pitää olla helppoa, nopeaa ja edullista. Silti arkiruoka voi olla herkullista ja ihanaa!

Tänään valmistin porkkanalettuja hiukan reseptiä oikomalla, sillä laitoin taikinaan vauvan porkkanasosetta. Virginossa paistetut letut maistuvat puolukkahillon ja kylmän maidon kanssa lapsille ja aikuisille.

Helpot porkkanaletut
5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 tl suolaa (kokeile jodioitua hienoa merisuolaa!)
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 prk (400 g) vauvan porkkanasosetta
4 dl vehnäjauhoja

Sekoita ohukaistaikinan ainekset yllä luetellussa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puolisen tuntia (jos on kiire, voit hyvin paistaa letut hetikin). Paista lettuja isolla pannulla Virginossa kullanruskeiksi molemmin puolin. Valurautapannulla syntyvät parhaat letut!

Pin It

Jopa kolmannes syövistä voitaisiin välttää hyvän ruokavalion avulla

kategoriassa Ajankohtaista

Uutuuskirja esittelee 15 ruokaa, jotka voivat auttaa ehkäisemään syöpää. Tärkeintä on kuitenkin ruokavalion kokonaisuus. Aiheesta…

Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen oikoo verkon vallanneita harhaluuloja

kategoriassa Ajankohtaista

Netti on täynnä ravitsemussivustoja, joissa kehotetaan esimerkiksi välttämään maitoa tai pitämään detox-kuureja. Reijo Laatikaista huolettaa…

Stroganoff sopii viikonlopun herkutteluun

kategoriassa Blogi

Kun illat alkavat viiletä, maistuvat taas lämpimät pataruuat. Viikonloppuna on aikaa haudutella liha mureaksi ja…