header

Porkkanaletut ovat hyvää arkiruokaa

LettuArkena ruuanlaiton pitää olla helppoa, nopeaa ja edullista. Silti arkiruoka voi olla herkullista ja ihanaa!

Tänään valmistin porkkanalettuja hiukan reseptiä oikomalla, sillä laitoin taikinaan vauvan porkkanasosetta. Virginossa paistetut letut maistuvat puolukkahillon ja kylmän maidon kanssa lapsille ja aikuisille.

Helpot porkkanaletut
5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 tl suolaa (kokeile jodioitua hienoa merisuolaa!)
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 prk (400 g) vauvan porkkanasosetta
4 dl vehnäjauhoja

Sekoita ohukaistaikinan ainekset yllä luetellussa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puolisen tuntia (jos on kiire, voit hyvin paistaa letut hetikin). Paista lettuja isolla pannulla Virginossa kullanruskeiksi molemmin puolin. Valurautapannulla syntyvät parhaat letut!

Pin It

Pannarimurot ovat näpertelijän unelma

kategoriassa Blogi

Pitihän minunkin kokeilla trendikkäitä pannarimuroja. En yleensä innostu liian pikkutarkasta näpertelystä ruuanlaitossa, mutta näiden tekeminen…

Banaaniletut ja pannari!

kategoriassa Blogi

Hiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin -…

Tutkimus: pohjoismainen ruokavalio vähentää sydäntautien riskiä

kategoriassa Ajankohtaista

Laajan ruokavaliotutkimuksen mukaan pohjoismainen, ns. Itämeren ruokavalio pienentää kolesteroliarvoja ja vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Tutkimuksen keskeisin…