header

Tulinen tomaatti-chilipasta lämmittää talvisäällä

Blogi tomaatti chilipastaMausteiset pastaruuat täyttävät mukavasti talvikaudella – myös kevyemmät kasvispastat.

Olen todella innostunut Virginon uusista makuöljyistä, ja kokeilin tomaatti-chilipastaan Chiliöljyä. Se toimi erinomaisesti – mutta yhtä hyvin voit laittaa ruokaan maustamatonta Virgino-rypsiöljyä plus teelusikallisen tuoretta tai kuivattua chiliä.

Tomaatti-chilipasta
(2:lle)
300 g penne-pastaa tai muuta pastaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 rkl Virgino Chiliöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ dl vihreitä oliiveja
½ fl fetakuutioita
1 dl tuoretta rucolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
(1 tl suolaa)

Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta siinä hetki kuorittuja, silputtuja sipuleita. Lisää tomaattimurska ja keitä kasaan pari minuuttia. Lisää oliivit ja fetakuutiot, kuumenna. Mausta mustapippurilla ja koristele rucolan lehdillä.
Tarkista maku – suola ei ole välttämätöntä, sillä oliiveissa ja fetassa on suolaa. Tarjoa pasta ja kastike yhdistettyinä tai erikseen.

Vinkki! Vegaaniversioon voit käyttää tofukuutioita tai pähkinöitä fetan sijaan.

Pin It

Grillilautanen rakentuu bratwursteista, lihapullista ja perunaviipaleista

kategoriassa Blogi

Grillatun ruoan tuoksu houkuttelee ja tekee kesäillasta juhlan. Grillilautasen voi koota monenlaisista aineksista, myös vaikkapa…

Rypsiöljyssä paistettu Halloumi-juusto vie kielen - Reseptikilpailun voittajat

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon reseptikisaan saatiin yli 250 vastausta. Lukuisien tasokkaiden reseptien joukosta raati valitsi kuusi herkullista ruokaohjetta…

Linolihappo on hyväksi terveydelle

kategoriassa Ajankohtaista

Harvardin yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan sepelvaltimotaudin ja sydänkuoleman vaara vähenee, kun voi vaihdetaan kasviöljyyn, esimerkiksi…