header

Tulinen tomaatti-chilipasta lämmittää talvisäällä

Blogi tomaatti chilipastaMausteiset pastaruuat täyttävät mukavasti talvikaudella – myös kevyemmät kasvispastat.

Olen todella innostunut Virginon uusista makuöljyistä, ja kokeilin tomaatti-chilipastaan Chiliöljyä. Se toimi erinomaisesti – mutta yhtä hyvin voit laittaa ruokaan maustamatonta Virgino-rypsiöljyä plus teelusikallisen tuoretta tai kuivattua chiliä.

Tomaatti-chilipasta
(2:lle)
300 g penne-pastaa tai muuta pastaa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 rkl Virgino Chiliöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ dl vihreitä oliiveja
½ fl fetakuutioita
1 dl tuoretta rucolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
(1 tl suolaa)

Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta siinä hetki kuorittuja, silputtuja sipuleita. Lisää tomaattimurska ja keitä kasaan pari minuuttia. Lisää oliivit ja fetakuutiot, kuumenna. Mausta mustapippurilla ja koristele rucolan lehdillä.
Tarkista maku – suola ei ole välttämätöntä, sillä oliiveissa ja fetassa on suolaa. Tarjoa pasta ja kastike yhdistettyinä tai erikseen.

Vinkki! Vegaaniversioon voit käyttää tofukuutioita tai pähkinöitä fetan sijaan.

Pin It

Superherkulliset pipari-puolukkakuppikakut joulukahveille

kategoriassa Blogi

Gluteenittomat ja laktoosittomat kuppikakut ovat niin hyviä, että ne maistuvat taatusti jokaiselle, vaikka ei mitään…

Porkkanaletut ovat hyvää arkiruokaa

kategoriassa Blogi

Arkena ruuanlaiton pitää olla helppoa, nopeaa ja edullista. Silti arkiruoka voi olla herkullista ja ihanaa!…

Red velvet -kakku, makeaa mahan täydeltä

kategoriassa Blogi

Kesälomalla on aikaa laittaa ruokaa, leipoa ja testata uusia reseptejä! Ystäväni oli tulossa kylään, joten…