header

Lähi-idän hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiHedelmäsalaatti on helppo, kevyt ja herkullinen jälkiruoka kesäaterioille ja grilliruualle sekä piknikille.
Kokeile hedelmäsalaattia uudella tavalla: viikunoita, mansikoita, taateleita sekä rosmariiniöljyä!

Vinkki! Rosmariinin maku sopii erinomaisesti mansikoiden kanssa. Hedelmäsalaatin kera voi tarjoilla vaniljajäätelöä.

(4:lle)
4 tuoretta viikunaa
250 g tuoreita mansikoita
50 g pehmeitä taateleita
2 rkl mantelilastuja
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna)
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja) ja/tai tuoreen mintun lehtiä

Huuhtele ja lohko viikunat. Puolita mansikat. Poista taateleista kivet. Kokoa tarjoilulautaselle kaunis hedelmäsalaatti ja valuta päälle öljyä sekä appelsiinimehua. Paahda mantelilastuja kevyesti kuivalla paistinpannulla, ripota salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja kukilla.

Pin It

Sopimusviljelyllä puhdasta suomalaista ruokaa

kategoriassa Ajankohtaista

Risto Ojala on yksi Virginon pitkäaikaisimmista sopimusviljelijöistä ja yhteistyökumppanista. ”Asumme Janakkalassa Kerkkolan kylässä, jossa tyttäremmekin…

Sokerittomat banaaniohukaiset

kategoriassa Blogi

Terveelliset banaaniletut on helppo tehdä, ja erinomaisia silloin, kun tekee mieli jotain hyvää – mutta…

Kala ja rypsiöljy parhaat omega-3:n lähteet

kategoriassa Ajankohtaista

Helsingin Sanomien haastatteleman Suomen Sydänliiton ylilääkärin, professori Mikko Syvänteen mukaan rypsiöljystä ja kalasta saa omega-3-rasvahappoja…