header

Lähi-idän hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiHedelmäsalaatti on helppo, kevyt ja herkullinen jälkiruoka kesäaterioille ja grilliruualle sekä piknikille.
Kokeile hedelmäsalaattia uudella tavalla: viikunoita, mansikoita, taateleita sekä rosmariiniöljyä!

Vinkki! Rosmariinin maku sopii erinomaisesti mansikoiden kanssa. Hedelmäsalaatin kera voi tarjoilla vaniljajäätelöä.

(4:lle)
4 tuoretta viikunaa
250 g tuoreita mansikoita
50 g pehmeitä taateleita
2 rkl mantelilastuja
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna)
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja) ja/tai tuoreen mintun lehtiä

Huuhtele ja lohko viikunat. Puolita mansikat. Poista taateleista kivet. Kokoa tarjoilulautaselle kaunis hedelmäsalaatti ja valuta päälle öljyä sekä appelsiinimehua. Paahda mantelilastuja kevyesti kuivalla paistinpannulla, ripota salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja kukilla.

Pin It

Hyvää ruokaa ja yhdessäoloa

kategoriassa Blogi

Kisakausi on pyörähtänyt jo käyntiin vaikka pysyvä lumi odottaa vielä tulemistaan. Tällä hetkellä olen Itävallan…

Hahkialan kartanossa pannaan parasta pöytään

kategoriassa Ajankohtaista

Hahkialan kartanossa herkutellaan hämäläisellä munajuustolla, raparperimehulla ja savusorsalla. Kartanon keittiössä suositaan kotimaisuutta ja lähiruokaa. Virgino-rypsiöljy…

Luonnollista kauneutta – ihana ihon kuorinta-aine kylmäpuristetusta öljystä

kategoriassa Blogi

Talvi, pakkanen ja keskuslämmitys kuivattaa ihoa. Hyvä keino huolehtia ihosta ja hiuksista on nauttia kylmäpuristettua…