header

Lähi-idän hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiHedelmäsalaatti on helppo, kevyt ja herkullinen jälkiruoka kesäaterioille ja grilliruualle sekä piknikille.
Kokeile hedelmäsalaattia uudella tavalla: viikunoita, mansikoita, taateleita sekä rosmariiniöljyä!

Vinkki! Rosmariinin maku sopii erinomaisesti mansikoiden kanssa. Hedelmäsalaatin kera voi tarjoilla vaniljajäätelöä.

(4:lle)
4 tuoretta viikunaa
250 g tuoreita mansikoita
50 g pehmeitä taateleita
2 rkl mantelilastuja
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna)
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja) ja/tai tuoreen mintun lehtiä

Huuhtele ja lohko viikunat. Puolita mansikat. Poista taateleista kivet. Kokoa tarjoilulautaselle kaunis hedelmäsalaatti ja valuta päälle öljyä sekä appelsiinimehua. Paahda mantelilastuja kevyesti kuivalla paistinpannulla, ripota salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja kukilla.

Pin It

Voiko jouluruoka olla terveellistä? Kokeile paistettua lohta juureskuutioiden kera!

kategoriassa Blogi

Jouluateriasta tulee useimmille mieleen kaikki epäterveellinen vaikkakin hyvä, ylensyöminen ja ähky. Mutta mitä jos kokeilisit…

Pähkinäisiin mascarpone-hunajapäärynöihin ihastuvat kaikki

kategoriassa Blogi

Syksyn sesongin parhaat jälkiruuat valmistuvat kotimaisista hedelmistä ja marjoista. Päärynöistä tulee uunissa makeita ja pehmeitä.…

Lisää kuppikakkuja - nyt gluteenittomia!

kategoriassa Blogi

Saan työni puolesta usein kokeiltavaksi ruoka-alan uutuuksia. Nyt postista tupsahti mielenkiintoinen paketti, Mix Well -nimisen…