header

Lähi-idän hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiHedelmäsalaatti on helppo, kevyt ja herkullinen jälkiruoka kesäaterioille ja grilliruualle sekä piknikille.
Kokeile hedelmäsalaattia uudella tavalla: viikunoita, mansikoita, taateleita sekä rosmariiniöljyä!

Vinkki! Rosmariinin maku sopii erinomaisesti mansikoiden kanssa. Hedelmäsalaatin kera voi tarjoilla vaniljajäätelöä.

(4:lle)
4 tuoretta viikunaa
250 g tuoreita mansikoita
50 g pehmeitä taateleita
2 rkl mantelilastuja
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna)
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja) ja/tai tuoreen mintun lehtiä

Huuhtele ja lohko viikunat. Puolita mansikat. Poista taateleista kivet. Kokoa tarjoilulautaselle kaunis hedelmäsalaatti ja valuta päälle öljyä sekä appelsiinimehua. Paahda mantelilastuja kevyesti kuivalla paistinpannulla, ripota salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja kukilla.

Pin It

Banaaniletut ja pannari!

kategoriassa Blogi

Hiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin -…

Munakoisopizzat ovat hauska tarjottava illanistujaisiin

kategoriassa Blogi

Viileäkaapissani ehti melkein viikon verran olla pari muhkeaa munakoisoa, ennen kuin keksin mitä niistä voisi…

Enemmän kuituja ja omega-3-rasvahappoja - Omega-3-rasvahapot vähentävät diabetesriskiä

kategoriassa Ajankohtaista

Fit-lehti (9/2011) kehottaa syömään enemmän kuituja sekä omega-3-rasvahappoja.