header

Feta-vesimelonisalaattia aurinkoisen päivän lounaalle

feta vesimelonisalaattiLaitan mielelläni ruokaisien salaattien joukkoon hedelmiä tai marjoja, esimerkiksi tuoreita mansikoita tai viinirypäleitä. Tuore vesimeloni on raikasta eikä kovin makeaa, ja sopii erinomaisesti salaattiin.

Salaatti, jossa on kasviksia ja hedelmiä, juustoa ja siemeniä tai pähkinöitä sekä pala tuoretta patonkia riittää lämpimänä päivänä lounaaksi.

Patonkia voi halutessaan dipata Virginon makuöljyyn, Rosmariiniin, Chiliin tai Valkosipuliin!

1 kerä tai ruukku salaattia
kourallinen rucolaa
½ kurkkua
300 g siemenetöntä vesimelonia
1 pkt (150–200 g) fetajuustoa
½ dl pinjansiemeniä
½ limen mehu
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
pari kierrosta mustapippuria myllystä
koristeluun tuoreen rosmariinin lehtiä tai muita tuoreita yrttejä

Huuhtele ja kuivaa salaatti tarvittaessa. Revi salaatti ja rucola isoon salaattikulhoon. Lisää kuutioiksi leikattu kurkkua ja vesimeloni, sekoita kevyesti. Murenna päälle feta ja sirottele päälle pinjansiemenet. Sekoita kastike ja valuta salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja nauti heti.

Pin It

Vietnamilainen pho-keitto on kuumaa ja mausteista

kategoriassa Blogi

Vietnamilainen keittiö on tämän hetken kiinnostavimpia. Maukas liemi on trendikkään pho-keiton perusta. Siihen käytetään paljon…

Maanantain hyvää arkiruokaa - tonnikalalaatikko

kategoriassa Blogi

Elämä on ihanaa, jos sen oikein oivaltaa - myös maanantaisin. Silloin laitan usein jotain hyvää…

Grillilautanen rakentuu bratwursteista, lihapullista ja perunaviipaleista

kategoriassa Blogi

Grillatun ruoan tuoksu houkuttelee ja tekee kesäillasta juhlan. Grillilautasen voi koota monenlaisista aineksista, myös vaikkapa…