header

Feta-vesimelonisalaattia aurinkoisen päivän lounaalle

feta vesimelonisalaattiLaitan mielelläni ruokaisien salaattien joukkoon hedelmiä tai marjoja, esimerkiksi tuoreita mansikoita tai viinirypäleitä. Tuore vesimeloni on raikasta eikä kovin makeaa, ja sopii erinomaisesti salaattiin.

Salaatti, jossa on kasviksia ja hedelmiä, juustoa ja siemeniä tai pähkinöitä sekä pala tuoretta patonkia riittää lämpimänä päivänä lounaaksi.

Patonkia voi halutessaan dipata Virginon makuöljyyn, Rosmariiniin, Chiliin tai Valkosipuliin!

1 kerä tai ruukku salaattia
kourallinen rucolaa
½ kurkkua
300 g siemenetöntä vesimelonia
1 pkt (150–200 g) fetajuustoa
½ dl pinjansiemeniä
½ limen mehu
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
pari kierrosta mustapippuria myllystä
koristeluun tuoreen rosmariinin lehtiä tai muita tuoreita yrttejä

Huuhtele ja kuivaa salaatti tarvittaessa. Revi salaatti ja rucola isoon salaattikulhoon. Lisää kuutioiksi leikattu kurkkua ja vesimeloni, sekoita kevyesti. Murenna päälle feta ja sirottele päälle pinjansiemenet. Sekoita kastike ja valuta salaatille. Koristele tuoreilla yrteillä ja nauti heti.

Pin It

Syödään yhdessä ja arvostetaan suomalaista ruokaa!

kategoriassa Ajankohtaista

”ETL juhlii tänä vuonna 75-vuotista taivaltaan. Juhlavuonna haluamme erityisesti tuoda esille ruokailoa, kotimaisten ruokien ja…

Pehmoiset kädet luomukuorinnalla

kategoriassa Blogi

Pidän mahdollisimman luonnonmukaisista kauneudenhoitokeinoista, ja lisäksi aineksien pitäisi olla edullisia. Kylmäpuristettu rypsiöljy tekee iholle todella…

Rasvat puhututtavat ihmisiä edelleen

kategoriassa Ajankohtaista

Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen vastaanotolla rasvat puhututtavat ihmisiä edelleen. "Luulisi, että ihmiset tietävät kovan ja pehmeän…