Isoäidin resepteistä on tullut uudelleen trendikkäitä.
Monet perinteiset ruuat ja jälkiruuat ovat maukkaita, edullisia ja niiden avulla voi vähentää ruokahävikkiä. Ylijääneestä pullasta tehty pullavanukas on yksi suosikkiohjeistani.
Rosmariinin maku sopii hyvin mansikan kanssa, ja tällä kertaa kokeilinkin reseptiä mansikkahillon sekä Virginon Rosmariiniöljyn kera!
Pullavanukas mansikkahillon ja rosmariinin kanssa
300 g pullaviipaleita
1 dl mansikkahilloa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
3 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastemarjoja (esim. punaherukoita)
kermavaahtoa
Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan. Lusikoi pullaviipaleiden väliin hilloa.
Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla, Rosmariiniöljyllä ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan.
Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta.
Paista 175 asteessa 30 minuuttia. Koristele pakastemarjoilla ja tarjoa kermavaahdon kera.