header

Pullavanukas uudella twistillä

Isoäidin resepteistä on tullut uudelleen trendikkäitä.

pullavanukasMonet perinteiset ruuat ja jälkiruuat ovat maukkaita, edullisia ja niiden avulla voi vähentää ruokahävikkiä. Ylijääneestä pullasta tehty pullavanukas on yksi suosikkiohjeistani.

Rosmariinin maku sopii hyvin mansikan kanssa, ja tällä kertaa kokeilinkin reseptiä mansikkahillon sekä Virginon Rosmariiniöljyn kera!

Pullavanukas mansikkahillon ja rosmariinin kanssa
300 g pullaviipaleita
1 dl mansikkahilloa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
3 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastemarjoja (esim. punaherukoita)
kermavaahtoa

Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan. Lusikoi pullaviipaleiden väliin hilloa.

Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla, Rosmariiniöljyllä ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan.

Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta.

Paista 175 asteessa 30 minuuttia. Koristele pakastemarjoilla ja tarjoa kermavaahdon kera.

Pin It

Patrik Borg ohjaa intuitiiviseen syömiseen

kategoriassa Ajankohtaista

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg opastaa uutuuskirjassaan intuitiiviseen syömiseen sekä kuuntelemaan kehon nälkä- ja kylläisyysviestejä. Päämääränä on…

Itämerellinen ruokavalio ja rypsiöljy hyväksi astmaatikoille

kategoriassa Ajankohtaista

Perinteinen Välimeren maiden ruokavalio tiedetään terveelliseksi, ja tutkimusten mukaan se lievittää muun muassa astmaa. Hyvän…

Korvaa kalliit superfoodit kotimaisilla ruoka-aineilla

kategoriassa Ajankohtaista

Superfoodiksi kutsutaan ruokia, joilla on erityisen hyvä ravintosisältö. Ala vilisee väitteitä tuotteiden terveysvaikutuksista, mutta Helsingin…