header

Pullavanukas uudella twistillä

Isoäidin resepteistä on tullut uudelleen trendikkäitä.

pullavanukasMonet perinteiset ruuat ja jälkiruuat ovat maukkaita, edullisia ja niiden avulla voi vähentää ruokahävikkiä. Ylijääneestä pullasta tehty pullavanukas on yksi suosikkiohjeistani.

Rosmariinin maku sopii hyvin mansikan kanssa, ja tällä kertaa kokeilinkin reseptiä mansikkahillon sekä Virginon Rosmariiniöljyn kera!

Pullavanukas mansikkahillon ja rosmariinin kanssa
300 g pullaviipaleita
1 dl mansikkahilloa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
3 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastemarjoja (esim. punaherukoita)
kermavaahtoa

Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan. Lusikoi pullaviipaleiden väliin hilloa.

Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla, Rosmariiniöljyllä ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan.

Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta.

Paista 175 asteessa 30 minuuttia. Koristele pakastemarjoilla ja tarjoa kermavaahdon kera.

Pin It

Rahkatäyte raikastaa mansikka-marenkikakun

kategoriassa Blogi

Marenkilevyistä koottu kakku sopii niillekin, jotka välttävät gluteenia. Kun valitsee laktoosittoman kerman ja rahkan, herkku…

Rapeaa friteeraten

kategoriassa Ajankohtaista

Kuumassa rasvassa kypsentäminen tekee paistopinnasta rapsakan. Kun hallitsee uppopaistamisen niksit, rasvaa imeytyy ruokaan juuri sopivasti,…

Marjakauden smoothie

kategoriassa Blogi

Sain syntymäpäivälahjaksi tuliterän tehosekoittimen, ja olen sen jälkeen nauttinut aamiaiseksi erilaisia smoothie-variaatioita. Niihin kun voi…