header

Pullavanukas uudella twistillä

Isoäidin resepteistä on tullut uudelleen trendikkäitä.

pullavanukasMonet perinteiset ruuat ja jälkiruuat ovat maukkaita, edullisia ja niiden avulla voi vähentää ruokahävikkiä. Ylijääneestä pullasta tehty pullavanukas on yksi suosikkiohjeistani.

Rosmariinin maku sopii hyvin mansikan kanssa, ja tällä kertaa kokeilinkin reseptiä mansikkahillon sekä Virginon Rosmariiniöljyn kera!

Pullavanukas mansikkahillon ja rosmariinin kanssa
300 g pullaviipaleita
1 dl mansikkahilloa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
3 dl maitoa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g pakastemarjoja (esim. punaherukoita)
kermavaahtoa

Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan. Lusikoi pullaviipaleiden väliin hilloa.

Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla, Rosmariiniöljyllä ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan.

Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta.

Paista 175 asteessa 30 minuuttia. Koristele pakastemarjoilla ja tarjoa kermavaahdon kera.

Pin It

Enemmän pehmeää rasvaa, vähemmän hiilihydraatteja

kategoriassa Ajankohtaista

Uusi pohjoismainen ravitsemussuositus kehottaa lisäämään rypsiöljyn, vihannesten, palkokasvien, hedelmien ja marjojen, kalan sekä pähkinöiden ja…

Rypsiöljyllä tutkitusti terveysvaikutuksia

kategoriassa Ajankohtaista

Rypsiöljyä saadaan rypsin siemenistä puristamalla. Sitä voi käyttää monipuolisesti ja sen rasvahappokoostumus on erittäin terveellinen,…

Friteeratut suolakurkut ovat uudenlaista tarjottavaa illanistujaisissa

kategoriassa Blogi

Friteerattujen suolakurkkujen teko on yllättävän helppoa, ja ne ovat todella maukkaita. Vaalean kullanruskea kylmäpuristettu rypsiöljy…