header

Banaaniletut ja pannari!

Banaanipannukakku MHiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin - tai vielä helpompaan pannukakkuun. Tässä ohje:

Banaanipannukakku
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl suolaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
3 banaania
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää maito, suola, vehnäjauhot, öljy ja muussatut banaanit. Banaanit on helppo soseuttaa vaikka haarukalla. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Paista 225 asteessa 30 minuuttia. Voit myös paistaa taikinasta pieniä, paksuja lettuja rypsiöljyssä tai voissa.

Pin It

Eija Vilpas ja Riitta Havukainen: Hyvä ruoka, uni ja liikunta auttavat jaksamaan

kategoriassa Ajankohtaista

Energiset näyttelijäkaverukset Eija Vilpas ja Riitta Havukainen panostavat kiireisen arjen keskellä hyvinvointiin: liikuntaan, yöuniin ja…

WHO suosittelee nyt Itämeren ruokavaliota – täysjyvää, rypsiöljyä, kalaa ja kasviksia

kategoriassa Ajankohtaista

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee nyt Itämeren ruokavaliota, ja kokosi 10 kohdan listan, kuinka noudattaa sitä…

Ulla Liukkosen pääsiäiseen kuuluu kevään valoa, herkkuja ja hiljentymistä

kategoriassa Ajankohtaista

Uunin lämmössä, rakkaudella syntyvät keittiömestari Ulla Liukkosen parhaat pääsiäisherkut: rypsiöljyssä, sitruunamehussa ja yrteissä marinoitu lammaspaisti…