header

Banaaniletut ja pannari!

Banaanipannukakku MHiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin - tai vielä helpompaan pannukakkuun. Tässä ohje:

Banaanipannukakku
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl suolaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
3 banaania
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää maito, suola, vehnäjauhot, öljy ja muussatut banaanit. Banaanit on helppo soseuttaa vaikka haarukalla. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Paista 225 asteessa 30 minuuttia. Voit myös paistaa taikinasta pieniä, paksuja lettuja rypsiöljyssä tai voissa.

Pin It

Rypsiöljy alentaa verisuonitukoksia ja tulehduksia aiheuttavaa fibrinogeeniä

kategoriassa Ajankohtaista

Rypsiöljyn nauttiminen vähentää terveyttä rapauttavaa fibrinogeeniä elimistössä, osoittaa Tampereen ja Helsingin yliopistoissa tehty rasvahappotutkimus. Fibrinogeeni…

Riisipuurosta syntyy tuunaamalla herkullinen jälkiruoka

kategoriassa Blogi

Riisipuuro on jo sinänsä herkullista ja kuuluu joulunaikaan. Luovuutta käyttämällä ja ohjetta muuntelemalla puurosta valmistuu…

Pannarimurot ovat näpertelijän unelma

kategoriassa Blogi

Pitihän minunkin kokeilla trendikkäitä pannarimuroja. En yleensä innostu liian pikkutarkasta näpertelystä ruuanlaitossa, mutta näiden tekeminen…