header

Banaaniletut ja pannari!

Banaanipannukakku MHiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin - tai vielä helpompaan pannukakkuun. Tässä ohje:

Banaanipannukakku
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl suolaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
3 banaania
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää maito, suola, vehnäjauhot, öljy ja muussatut banaanit. Banaanit on helppo soseuttaa vaikka haarukalla. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Paista 225 asteessa 30 minuuttia. Voit myös paistaa taikinasta pieniä, paksuja lettuja rypsiöljyssä tai voissa.

Pin It

Rahkatäyte raikastaa mansikka-marenkikakun

kategoriassa Blogi

Marenkilevyistä koottu kakku sopii niillekin, jotka välttävät gluteenia. Kun valitsee laktoosittoman kerman ja rahkan, herkku…

Enemmän pehmeää rasvaa, vähemmän hiilihydraatteja

kategoriassa Ajankohtaista

Uusi pohjoismainen ravitsemussuositus kehottaa lisäämään rypsiöljyn, vihannesten, palkokasvien, hedelmien ja marjojen, kalan sekä pähkinöiden ja…

Arvonta on suoritettu!

kategoriassa Ajankohtaista

Upean tuotepaketimme voittajat on nyt arvottu! Kiitos kaikille osallistujille!