header

Banaaniletut ja pannari!

Banaanipannukakku MHiukan mustuneita banaaneja ei suinkaan kannata heittää pois, kätevä emäntä käyttää ne herkullisiin banaanilettuihin - tai vielä helpompaan pannukakkuun. Tässä ohje:

Banaanipannukakku
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl suolaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
3 banaania
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää maito, suola, vehnäjauhot, öljy ja muussatut banaanit. Banaanit on helppo soseuttaa vaikka haarukalla. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Paista 225 asteessa 30 minuuttia. Voit myös paistaa taikinasta pieniä, paksuja lettuja rypsiöljyssä tai voissa.

Pin It

Astetta parempi lohi-kasviskeitto

kategoriassa Blogi

Kalakeitto maistuu ja lämmittää aina. Perinteiseen kalakeittoon saa vaihtelua lisäämällä kasviksia ja maustamalla keitto hyvin.…

Fish and chips, syntisen hyvää!

kategoriassa Blogi

Fish and chips on perinteistä englantilaista katuruokaa, rakastuin siihen jo parikymppisenä opiskellessani eglantia kielikoulussa Lontoossa.…

Enemmän kasviksia lautaselle

kategoriassa Ajankohtaista

”Kaikki maustamiskikat ovat tervetulleita, jos ne lisäävät kasvisten kulutusta. Kasvisten maustamiseen voi kokeilla öljyjä, sitrushedelmien…