header

Uunissa paistettu valkohomejuusto

valkohomejuustoAinekset:
Kokonainen brie- tai camembert-kiekko
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 dl isoiksi paloiksi rouhittua saksanpähkinää tai pekaanipähkinää
pari kierrosta mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia

Kääri juustokiekko puoleksi folioon niin että pinta jää peittämättä. Laita juusto uunipellille leivinpaperin päälle.

Valuta päälle öljyä ja juoksevaa hunajaa. Ripota juustolle pähkinät ja hiukan mustapippuria.

Kuumenna uunissa 200 asteessa 7–8 minuuttia ja aseta tarjolle. Koristele tuoreella rosmariinilla.

Vinkki! Juuston kanssa sopivat suolakeksit, piparit ja omenalohkot sekä punaviini.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It