Viikunarahka

viikunarahka lusikkaAinekset: 
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa 
2,5 dl kauravispiä 
200 g viikunahilloa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria 
muutama tuore viikuna 
tuoretta minttua 

Sekoita hyvin rahka, hillo ja Virgino-öljy. Mausta vaniljalla.

Vatkaa kauravispi kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkan joukkoon. Sekoita varovasti tasaiseksi.

Lusikoi rahkaseos laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Koristele viikunan lohkoilla ja tuoreen mintun lehdillä.

Vinkki! Tämän jälkiruoan voi tehdä etukäteen valmiiksi annosmaljoihin ja laittaa tarjottimella kelmulla peitettynä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It