Ainekset:
1/2 l vettä
1/4 pala hiivaa
1/2 tl kardemummaa
n. 1 kg vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1/2 dl hienoa sokeria
1/2 dl Virgino-rypsiöljyä
Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Alusta löysähkö taikina. Vaivaa sitä muutama minuutti. Näin taikina on helpompi kaulita nostatuksen jälkeen. Anna taikinan nousta.
Täyte:
Virgino-rypsiöljyä
kanelia
sokeria
Voiteluun: munaa
Pinnalle: sokeria
Vaivaa taikinasta ilma pois. Kauli puolet taikinasta levyksi, 30 x 60 cm. Levitä tilkka öljyä levylle ja ripottele sille kanelia ja sokeria. Kierrä levy rullalle. Leikka rullasta noin kolmen sentin paloja. Paina peukaloilla jokaisen palan keskelle syvennys niin, että palan reunat nousevat ylös.
Anna leivonnaisten nousta liinan alla lämpimässä paikassa. Voitele puustit vatkatulla munalla ja sirottele pinnalle sokeria. Paista korvapuustit 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Resepti: keittiömestari Jaakko Kolmonen