määrä: uunipellillinen
Pohja:
1 dl Virgino kylmäpuristettua öljyä
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeri
2 kananmunaa
3 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 6 dl raparperipaloja
2 dl sokeria
2 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1 rkl vaniljasokeria
Vaahdota rasvat ja sokeri keskenään. Sen jälkeen sekoita varovasti joukkoon kananmunat. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.
Voitele uunipelti ja painele taikina sen pohjalle. Ripottele raparperit taikinan päälle. Sekoita keskenään kermaviili, sokerit ja kananmunat. Kaada seos raparpereiden päälle.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.