Ainekset:
50 g voita
0,5 dl Virgino Chiliöljyä
2,5 dl sokeria
2 munaa
1 maitoa
4 dl vehnäjauhoja
0,75 dl sokeritonta kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
100 g tummaa suklaata
Kuorrutus:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl Virgino Chiliöljyä
0,5 dl sokeritonta kaakaojauhetta
1 dl sokeria
Sekoita pehmeä voi, öljy, sokeri, munat ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen rasvaseokseen. Rouhi suklaa ja lisää taikinaan. Jaa taikina paperisiin leivontavuokiin ja paista uunissa 200 asteessa 15 - 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja kuorruta.
Kuorrutus valmistuu sekoittamalla kaikki ainekset yhteen tasaiseksi massaksi. Koristele pienillä tuoreilla chileillä.
Resepti: Aira Kuvaja