header

Parmesaani-persiljakala

kalaAinekset:
400 g vaalealihaista kalaa
3 rkl Virgino Valkosipuliöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
½ dl silputtua persiljaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 luomusitruunan mehu

Valuta kalafileille sitruunamehua.

Sekoita parmesaani ja persiljasilppu laakealla lautasella ja kääntele kalafileitä seoksessa.

Voitele uunivuoka öljyllä ja asettele kalafileet vuokaan hiukan limittäin. Valuta fileiden päälle öljyä ja sirota suolaa ja pippuria. Paista uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.

Kala on kypsää, kun se lohkeaa haarukalla helposti. Varo ettei kala kypsy yli ja kuiva.

Voit koristella valmiin ruuan persiljasilpulla ja sitruunalohkoilla.

Vinkki! Jos käytät Valkosipuliöljyn sijaan maustamatonta Virgino-öljyä, voit lisätä 1–2 murskattua valkosipulin kynttä parmesaani-persiljaseokseen.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It