1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
paistamiseen Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
400 g jauhelihaa tai rasia härkistä
1 rkl punaviinietikkaa
2 prk tomaattimurskaa
1 dl vettä
2 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua basilikaa
mustapippuria myllystä
suolaa
9 lasagnelevyä
1 prk mascarponejuustoa
150 g juustoraastetta
1 munakoiso
1 dl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy munakoison paistamiseen
Suikaloi munakoiso ja paista se pannulla reilussa öljyssä.
Munakoiso imee reilusti öljyä itseensä, joten lisää öljyä tarvittaessa niin, että saat munakoisoon kivan paistopinnan. Siirrä syrjään odottamaan.
Kuullotta sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää punaviinietikka, tomaattimurska ja vesi.
Hauduta hetki ja lisää mausteet. Lisää joukkoon paistetut munakoisot.
Lisää uunivuokaan vuorotellen kastiketta, mascarponejuustoa nokareina, juustoraastetta sekä lasagnelevyjä.
Ripottele päälle vielä juustoraastetta ja paista 200 asteessa 40-50 minuuttia.