Ainekset:
1 keskikokoinen kukkakaali
1 dl pankojauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ tl chilimausteseosta tai chilirouhetta
½ tl savupaprikaa
1 1/2 dl vettä
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
Maustekastike:
2 rkl Shirachakastiketta
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
Sekoita kuivat ainekset. Sekoita toisessa kupissa öljy ja vesi. Lisää kuivat aineet joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Paloittele kukkakaalit suupalan kokoisiksi paloiksi. Kasta kukinnot taikinan joukkoon.
Asettele kukkakaalit leivinpaperille ja paahda 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele puolivälissä kerran.
Sekoita shiracha ja öljy sekaisin. Levitä seos kukkakaalien päälle ja jatka paistoa vielä grillivastuksella 225 asteessa uunin ylätasolla noin 10 minuuttia.
Tarjoile sellaisenaan tai majoneesin kera.