Taikina:
1 dl lämmintä vettä
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1/2 palaa hiivaa
Täyte:
1 prk tonnikalaa
1 dl katkarapuja
3 tomaattia
1 punasipuli
1 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 dl ilmakuivattuja tomaatteja
1/2 dl oliiveja
1 rkl tuoretta tilliä silputtuna
150 g kevytjuustoraastetta
Alusta kiinteä taikina. Voit laittaa mukaan vähän lisää jauhoja. Kauli taikina suoraan leivinpaperiarkille ja laita uunipellille.
Valuta tonnikala. Leikkaa sipulista renkaita ja hauduta ne öljyssä paistinpannulla. Leikkaa tomaatista viipaleita. Levitä kaikki ainekset pizzapohjalle ja ripota päälle juustoraastetta.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut väriä.
Resepti: Janne Halminen