Pekonirösti

pekonirostiAinekset: 
2-3 isoa Rosamundaa 
1 hienonnettu salottisipuli 
6 viipaletta savustettua pekonia suikaleina 
1/2 dl Virgino Valkosipuliöljyä 
1 tl suolaa 
hieman jauhettua valkopippuria 

Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle pekonisuikaleet ja hienonnettu sipuli. Kuulota miedolla lämmöllä kypsäksi ja laita sivuun.

Laita perunat kattilaan, lisää kylmää vettä juuri näin, että perunat peittyvät. Keitä 8-10 minuuttia. Kuori ja raasta perunat lämpiminä.Sekoita perunaraasteen joukkoon sipuli ja pekoni. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita massa lämpimänä. Muotoile massasta pieniä pyöreitä ja litteitä kakkuja. Paista miedolla lämmöllä valkosipuliöljyssä kypsiksi. Tarjoa kuumana.

Resepti: keittiömestri Kim Palhus

Pin It