Caprilainen broileri valkoviinikastikkeessa

caprialainenkanaAinekset:
6 broilerin paistileikettä (naturel)
3 rkl Virgino Chiliöljyä tai maustamatonta Virgino-öljyä
suolaa
pippuria
2 rkl pestoa
6 viipaletta mozzarellaa
6 isoa tomaattiviipaletta
2 dl eri värisiä minitomaatteja
2 dl pekonilastuja
2 dl kanalientä (kuutiosta)
2 dl kuivaa valkoviiniä
1 rkl hunajaa
1 tl kokonaisia mustapippureita
tuoretta basilikaa

Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Sivele niille öljyä ja ruskista nopeasti grillissä, tai paista öljyssä kuumalla pannulla 1 - 2 minuuttia / puoli. Ripota niille kevyesti suolaa ja mustapippurirouhetta.

Jos käytit paistinpannua, siirrä broilerit pois pannulta ja huuhtele sekä kuivaa pannu. Ruskista pekonit pannulla, valuta liika rasva pois.

Lisää kanaliemi, valkoviini, hunaja ja kokonaiset pippurit. Sekoita ja keitä kastiketta kokoon muutama minuutti.

Lisää broilerinleikkeet pannulle, sivele niille pestoa ja asettele leikkeille ensin tomaattiviipaleet, sitten mozzarella. Hauduta muutama minuutti hiljaisella tulella.

Koristele valmis ruoka tuoreen basilikan lehdillä.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It