Kurpitsapannu Aura-juuston kera

kurpitsapannuAinekset:
1 keskikokoinen kurpitsa
½ dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
½ tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 tl hunajaa
1 dl Aura-juustomuruja
koristeeksi tuoretta rosmariinia

Halkaise kurpitsa ja poista siemenet (siemenet voi halutessaan paahtaa uunissa pienen öljymäärän kera ja tarjota naposteltavina). Koverra hedelmäliha ja kuutioi.

Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai wokissa keskilämmöllä. Hauduta kurpitsapaloja öljyssä välillä lastalla käännellen noin 15 minuuttia, tai kunnes kurpitsa on sopivan pehmeää.

Mausta ja tarkista maku, lisää halutessasi Aura-juustoa. Ruoka sopii lihan tai broilerin lisukkeeksi sekä myös pääruuaksi esim. keitetyn riisin ja vihreän salaatin kera.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It