Ainekset:
¼ kaalia
2 dl vihreitä papuja
2 dl kukkakaalia paloina
2 dl vihreitä herneitä
2 perunaa kuorittuna ja kuutioituna
3 rkl Virgino Chiliöljyä
2 sipulia
vihreä paprika
2 tl juustokuminaa
1 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
1 tl suolaa
1 tlk kookosmaitoa
1 sitruunan mehu
tuoretta korianteria
Laita silputtu kaali, pavut, perunakuutiot, kukkakaalipalat ja herneet kattilaan. Lisää pari desiä vettä ja keitä 5 min. sekoitellen. Kaada vesi pois. (Jos käytät säilöttyjä tai pakastettuja papuja tai herneitä, voit lisätä ne ruokaan vasta myöhemmin.)
Kuumenna öljy kattilassa. Kääntele siinä hetki silputtua sipulia ja kuutioitua paprikaa sekä mausteita.
Lisää keitetyt kasvikset ja paista välillä sekoittaen 5 min. Lisää kookosmaito ja hauduta kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
Mausta sitruunamehulla ja tuoreella korianterilla. Tarjoa basmatiriisin kera.
Resepti: Carola Waselius ja Ville Kuvaja