Surimi-vesimelonisalaatti

surimisalaattiAinekset:
1 kerää vihreää salaattia
1/2 kurkkua
2 tomaattia
200 g vesimelonia
200 g surimia paloina tai tankoina
0,5 dl cashew-pähkinöitä
1 sitruuna
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 rkl samppanjaviinietikkaa tai muuta hyvää viinietikkaa
mustapippuria myllystä
tuoretta minttua

Revi salaatti isoon kulhoon. Paloittele kurkku ja tomaatit, lisää salaattiin.

Leikkaa vesimeloni viipaleiksi ja kuutioi, lisää salaattiin.

Paloittele surimi jos käytät tankoja, laita palat pähkinöiden kanssa salaatin pinnalle.

Sekoita kastike öljystä ja viinietikasta, valuta salaatille. Rouhi pintaan mustapippuria, koristele sitruunan lohkoilla ja tuoreen mintun lehdillä.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It