Ainekset:
½ kerää punakaalia
1 iso omena
1 dl pekaanipähkinöitä
1 dl rusinoita
1 dl puolukoita
tuoretta persiljaa
Kastike:
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl omenamehua
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl sinappia (esim. Dijon-sinappia)
ripaus suolaa ja mustapippuria
Halkaise kaali ja silppua ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Sekoita kastike ja kääntele se kaalin joukkoon. Anna mehustua jääkaapissa peitettynä pari tuntia tai yli yön.
Lisää muut ainekset juuri ennen tarjoilua. Poista omenan siemenkota ja viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaalin joukkoon. Ripota päälle pähkinät, rusinat ja puolukat sekä koristele lopuksi silputulla persiljalla.