Ainekset:
500-600 g uuden sadon perunoita keitettynä
½ nippu retiisejä
muutama kourallinen pinaatinlehtiä
2 vartta kevätsipulia
½ pakettia (n. 75 g) aitoa fetajuustoa
½ pakettia brokkoliineja eli varsiparsakaaleja
Kastike:
4 rkl Virgino rypsiöljyä
½ tl suolaa
½ sitruunan mehu
1 tl vahvaa sinappia
1 tl hunajaa
Keitä, jäähdytä ja pilko uuden sadon perunat, viipaloi retiisit ja kevätsipulit.
Lisää salaattilautaselle tai kulhoon perunat, retiisit, kevätsipulit sekä pinaatinlehdet. Murenna päälle fetajuustoa.
Paista vielä varsiparsakaalit pannulla Virgino öljyssä tai grillissä (lisää öljyä pintaan ennen grillausta) ja lisää ne salaatin päälle.
Sekoita kastike kulhossa ja valuta salaatin päälle.
Tarjoile grillattujen nakkien tai makkaroiden kera.