Ainekset:
500 g kirsikkatomaatteja
1 punainen chili
5 valkosipulin kynttä
2 tl tuoretta oreganoa silputtuna
2 tl tuoretta rosmariinia silputtuna
1 rkl hunajaa
1 tl hienoa merisuolaa
2 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja silppua pieneksi. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet.
Sekoita tomaatit, chili, valkosipuli ja mausteet. Levitä seos uunipellille leivinpaperille.
Kuivata 100 asteessa uunin alatasolla neljä tuntia.
Laita seos pestyyn ja kuumennettuun tölkkiin ja kaada öljy tölkkiin. Anna maustua jääkaapissa.
Resepti: Aira Kuvaja