Nizzansalaatti

nizzansalaattiAinekset: 
400 g keitettyä perunaa 
100 g keitettyjä vihreitä papuja 
3 keitettyä munaa 
1 sipuli 
4 tomaattia 
1/2 kurkkua 
300 g tonnikalaa vedessä 
1 dl mustia oliiveja valutettuna 
tuoreen basilikan lehtiä 

Kastike:
1/2 dl sitruunamehua
1/2 rkl Dijon-sinappia
1/2 rkl sokeria
2 rkl persiljaa silputtuna
1 dl Virgino Valkosipuliöljyä

Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.

Kuori ja viipaloi perunat ja paloittele pavut. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi sekä sipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise ja viipaloi kurkku. Valuta tonnikala ja paloittele sopiviksi suupaloiksi. Asettele ainekset laakeaan kulhoon. Lisää päällimmäiseksi munalohkoja ja oliiveja. Lusikoi salaatille kastiketta. Koristele basilikan lehdillä.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It